Nieuw:
Stap over en blijf genieten van voordeel
Stap over en blijf genieten van voordeel
21-09-2021 0

Miranda van Wilgen
Miranda van Wilgen
28-06-2021 0

Ga je mee wandelen ?
Ga je mee wandelen ?
09-06-2021 0

Rage Room FUN
Rage Room FUN
01-06-2021 0

Binnenhof in beeld
Binnenhof in beeld
22-05-2021 0

De leukste kerstvakantie-tips: eropuit met je Hofpas!

Posted by admin 24-12-2018 0 Comment(s) Artikelen & Specials,

Het is weer kerstvakantie en er valt genoeg te beleven voor zowel jong als oud! We hebben de 10 leukste tips voor je verzameld. Spectaculaire wintercircussen, avontuurlijke spellen, sportieve activiteiten en de leukste voorstellingen; het komt allemaal voorbij, uiteraard met Hofpasvoordeel (in de buurt).
 

Activiteiten

 • Coolevent Scheveningen
  Met de - inmiddels bekende hoogtepunten, zoals de schaatsbaan (van 600 m2), roetsjbaan en de ijsbeeldententoonstelling is spektakel gegarandeerd! Leuk weetje: wij zijn ook even langsgegaan, kijk hier hoe dat ging.
  Bekijk hier je Hofpasvoordeel bij Coolevent Scheveningen
 • COMM
  Ga op de foto met de virtuele kerstman, doe mee met de Bingo Challenge, breng je tekening tot leven, ontmoet je favoriete influenceer en maak een Instagram tour door het museum. Veel te doen dus. Daarnaast maak je ook nog kans op een hele, gave prijs!
  Bekijk hier je Hofpasvoordeel bij COMM
 • Willemsvaart
  Ontdek de stad vanaf het water! Naast de reguliere groepsvaarten zijn deze er maand ook diverse arrangementen, zoals Winter Binck (door het Binckhorst gebied) en speciale tochten met Oud en Nieuw.
  Bekijk hier je Hofpasvoordeel bij Willemsvaart
 • De Uithof
  Bij de Uithof vind je het grootste overdekte sportcentrum van Europa en ben je aan het juiste adres voor sneeuw- en ijs plezier! De schaatsbaan is zelfs open op 1 januari.
  Bekijk hier je Hofpasvoordeel bij De Uithof

Evenementen

 • Groot Kerstcircus Den Haag
  De twintigste editie van het familiecircus op het Malieveld wordt groots aangepakt. Naast het traditionele aanbod zijn er nu ook spectaculaire stunts en maffe clowns met een hoog showbizz gehalte. Ongelofelijke acrobatiek en hilarische comedy wisselt elkaar af met een touch of glamour en veren! Kijk hier voor meer info.

  Hofpasvoordeel rondom het Malieveld:

  The UPSIDE café -
  G&W GezondheidsWinkel Ros
  Bakkerij Hessing Den Haag
  Hotel Des Indes
   
 • Carnivale Den Haag
  Mensen samenbrengen in de wereld van magie, betovering en verwondering zoals dat in 1930 ging. Reizende rariteiten, spectaculaire wetenschap, bizarre bezienswaardigheden en spannende danseressen.  “Komt dat zien! Komt dat zien!”

  Hofpasvoordeel rondom het Huijgenspark:

  The Penthouse
  Club Vers
  Pim Coffee
  Poke & Avocado

Voorstellingen en films

 • Omniversum
  Omniversum is het grootste grootbeeldfilmtheater van de Benelux. De films worden door een geavanceerde techniek op een enorm koepelscherm geprojecteerd. De beleving wordt nog eens extra versterkt door een subliem geluidssysteem. Ronduit Spectaculair dus!
  Bekijk hier je Hofpasvoordeel bij het Omniversum
 • Filmhuis Den Haag
  Filmhuis Den Haag toont deze Kerstvakantie weer de mooiste films en voorpremières, ook voor het hele gezin! Bekijk hier de agenda.
  Bekijk hier je Hofpasvoordeel bij Filmhuis Den Haag
 • Rijswijkse Schouwburg
  Van Jandino Asporaat tot Karin Bloemen, van Brigitte Kaandorp tot Jan Smit. Opera, operette, ballet, moderne dans, toneel, cabaret. Fijn familie vermaak, grote musicals, als het door het land toert doen ze ook de 'Rijswijkse' aan.
  Bekijk hier je Hofpasvoordeel bij de Rijswijkse Schouwburg
 • Theater Dakota
  Theater en Filmhuis Dakota is sinds november 2011 hét theater en filmhuis van stadsdeel Escamp met de nieuwste films en een verrassende veelheid aan voorstellingen. Bekijk hier de agenda.
  Bekijk hier je Hofpasvoordeel bij Theater Dakota