Nieuw:
Stap over en blijf genieten van voordeel
Stap over en blijf genieten van voordeel
21-09-2021 0

Miranda van Wilgen
Miranda van Wilgen
28-06-2021 0

Ga je mee wandelen ?
Ga je mee wandelen ?
09-06-2021 0

Rage Room FUN
Rage Room FUN
01-06-2021 0

Binnenhof in beeld
Binnenhof in beeld
22-05-2021 0

Tijd voor een nieuwe coupe; 7x kappers met Hofpasvoordeel!

Posted by admin 17-09-2019 0 Comment(s) Artikelen & Specials,

Het najaar breekt aan en daar hoort natuurlijk ook een spetterende, frisse coupe bij. Kan je wel wat inspiratie gebruiken? Deze vakmensen adviseren jou over de beste looks en de laatste trends.
 

We hebben dameskappers, herenkappers, kinderkappers en zelfs een natuurlijke kapper! Bovendien profiteer je van een leuk voordeel op vertoon van je Hofpas

 

Natuurkapsalon Haarzuiver

Vijfentwintig jaar gelden startte Marike Cazemier als eerste Natuurkapper van Nederland. In moderne, ontspannende setting is vrijwel alles milieuvriendelijk; Van 100% plantaardige haarkleuren en natuurlijke verzorgingsproducten tot biologische koffie en thee.
 

Hofpasvoordeel: Woensdag en donderdag 10% korting op de kleurbehandeling.

 

New Vision Haarmode

Een kapsalon met als specialisme kleur- en coupe-advies. Eigenaar Petra de Vetten heeft, voordat ze in Leidschendam haar eigen salons startte, jarenlang ervaring opgedaan bij een aantal gerenommeerde kappers. Naast de kapsalon is New Vision gespecialiseerd in haarwerken voor zowel medische als medische redenen.  
 

Hofpasvoordeel: 10% korting op een behandeling & €30,- korting bij aankoop haarwerk.
 

Haar Opera

Een mooi kapsel begint namelijk bij gezond haar en een gezonde hoofdhuid. Daarvoor moet je eerst ontstressen. Met behulp van een micro camera en een haaranalyse, worden eventuele problemen in kaart gebracht. Daarnaast knippen en kleuren ze op maat. Het kleuren van het haar gebeurt met een speciale biologische haarkleuring.
 

Hofpasvoordeel: 5% korting op alle behandelingen.

 

Haarstyliste JSPN

Al meer dan 40 jaar toonaangevend op het gebied van hairstyling en haarkleuren. De stylisten zijn ervaren in diverse kniptechnieken en metamorfoses met inzicht voor een modern of klassieke kapsel. Iedereen is hier welkom, zowel jongeren als oudere jongeren.

Hofpasvoordeel: 10% korting*

 

Piekie Barbier Voorburg

Deze bijzondere barbershop van 21 vierkante meter brengt je terug in de tijd. Hier wordt het oude ambacht gecombineerd met de technieken van nu. Mannen kunnen hier terecht voor een professionele knip-, trim- of traditionele scheerbehandeling.
 

Hofpasvoordeel: 10% korting op je behandeling.

 

Maison | The Barber in my zone

Bij The Barber in my zone, gevestigd rondom de Haagse Hogeschool, kun je terecht voor een ouderwetse knipbuurt. De heren van de salon hanteren de schaar en tondeuse op vakkundige wijze. Ook voor het verzorgen van je snor en/of baard ben natuurlijk welkom.
 

Hofpasvoordeel: 10% korting (evt. bovenop de studentenkorting)

 

Achtung! Baby

Naast een bijzonder aanbod tweedehands merkkleding, vintage speelgoed en kindermeubels kan je hier ook terecht als je op zoekt bent naar een gespecialiseerde kinderkapper. Iedere woensdagmiddag vanaf 12:00 uur knipt Andy de sterren van de hemel.
 

Hofpasvoordeel: 5% van het totaalbedrag op je pas gestort.