Nieuw:
Stap over en blijf genieten van voordeel
Stap over en blijf genieten van voordeel
21-09-2021 0

Miranda van Wilgen
Miranda van Wilgen
28-06-2021 0

Ga je mee wandelen ?
Ga je mee wandelen ?
09-06-2021 0

Rage Room FUN
Rage Room FUN
01-06-2021 0

Binnenhof in beeld
Binnenhof in beeld
22-05-2021 0

Werk aan je strandbody

Posted by admin 29-05-2017 0 Comment(s) Artikelen & Specials,

De Hofpas heeft meerdere interessante sportschoolpartners om deze zomer weer goed voor de dag te komen.

 

 1. Haguegym - een oldskool buurtgym net als vroegah!  Geen massaal onpersoonlijk gedoe, maar een gezellige kleine gym met persoonlijke aandacht. Waar je terecht kan voor zowel je dagelijkse circuit training als voor betaalbare personal training.
 2. BG Coaching - Met breek gewoontes coaching is het mijn missie om mensen zichzelf fit en gezond te laten voelen, zowel lichamelijk als geestelijk. 
 3. Dacosta trainingcenter - een kleine sportstudio waar we de nadruk leggen op persoonlijke begeleiding en kleine groepstrainingen.
 4. The fitness house - Fitness, aerobic, groepslessen, spinning en nog veel meer. The Fitness House, gevestigd in het pand op de hoek van de Laan van Nieuw Oost-Indië is een ruime sportschool met veel faciliteiten, moderne apparatuur en aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van de leden.
 5. Livept scheveningen - biedt personal traininggroepstrainingen en revalidatietrajecten aan. Individuele training-, voeding- en leefstijl programma’s die toepasbaar zijn in het dagelijks leven. De trainingen zijn intensief, effectief en efficiënt.
 6. Tennisvereniging Thor de Bataaf - één van de grootste tennisverenigingen van Nederland. Thor de Bataaf biedt voor ieder wat wils. Of je nu (beginnend) recreant bent of een fanatieke competitiespeler. Een toptalent bent of puur voor de gezelligheid komt. Voor jong en oud, in zomer en winter, binnen en buiten.
 7. Lindobeach - dé indoor beach locatie voor top- en breedtesport, beachvolleybal, trainingen, maandelijkse toernooien, diverse arrangementen, bedrijfsfeesten, beachvolleybalreizen, beachkorfbal, activiteiten voor de jeugd, onder andere een jeugdkamp, kinderfeestjes en veel meer... 
 8. Fitness Avenue - meer dan een gewone sportschool. Alleen maar je  'goed laten voelen', is hier niet voldoende. Het belangrijkste voor is dat jij jouw doelen bereikt met plezier. 
 9. Curves Scheveningen - Curves is een uniek 30 minuten fitness concept, speciaal ontwikkeld voor vrouwen. Curves geeft je een complete cardio en krachttraining in slechts 30 minuten, waarbij je iedere keer tot 500 kilocalorieën verbrandt.
 10. Rein vitaal – vitaliteitsprofessional, Middels personal training slaan jullie samen de handen ineen om bepaalde doelen te bereiken op het gebied van leefstijl, beweging en gezondheid.
 11. Clubvit- Club Vit is een Fitness Club in Den Haag voor alle leeftijdsgroepen die op een leuke en verantwoorde manier willen werken aan hun gezondheid, lichamelijke klachten of controle van het lichaamsgewicht, zoals afslanken of juist het creëren van meer spiermassa.
 12. Zier running - Bij Zier Running vind je alles op het gebied van hardlopen. En als we zeggen alles, dan we bedoelen we ook echt alles. Zier Running is de hardloopwinkel van Den Haag. 
 13. Legend Fitness & Heath - Bij Legend heb je de mogelijkheid om jezelf en je gewoontes beter te leren kennen. Doormiddel van analyseren van je vaste gewoontes maken ze een plan om onze drie pijlers (beter eten, beter bewegen, beter leven) te realiseren.  
 14. Sportcentrum Forum Kwadraat - Zwemles, ouder en kindzwemmen, recreatief zwemmen, banenzwemmen aquasportlessen (Aquarobics/Aquajoggen/Trimzwemmen): er is veel keuze. 
 15. Hatha-yoga en meditatie – Stoelyoga, bijzonder geschikt voor mensen voor wie Yoga op een mat geen optie is. 
 16. Praktijk voor Yoga en Meditatie Diana van Gelder – Een mooie, intieme praktijk waar vier dagen per week Hatha-yogalessen worden gegeven.
 17. Wake up Yoga – een nieuw centrum voor yoga, meditatie en levenskunst midden in het Zeeheldenkwartier waar diverse yogavormen worden gegeven. 
 18. YOGOYA – Zwangerschapsyoga, persoonlijke begeleiding tijdens je zwangerschap. Gerichte adviezen over natuurlijke ondersteuning van de zwangerschap en bevalling.
 19. Balanzs – biedt een variatie aan yogalessen: van rustig tot intensief, er is een les voor iedereen. Hier staat plezier voorop en hoef je even helemaal niets behalve genieten van een fijne yogales. 
 20. Active Health Center Ypenburg & Leidschenveen – Biedt de kick-off naar een gezonde leefstijl waarbij jouw persoonlijke doelstelling en onze betrokkenheid centraal staan. 
 21. West Vliet Fitness – De sportclub voor de hele familie met meer dan 55 groepsactiviteiten per week waaronder Yoga, Yin Yoga, Yoga Mix, Power Yoga en Yoga 55+, Zwangerschapsyoga en Mama Yoga. 

 

Heb je geen puf? Ook niet erg....

 

Dan ga je gewoon direct naar Strandpaviljoen Sport. Ook leuk ....