Nieuw:
Stap over en blijf genieten van voordeel
Stap over en blijf genieten van voordeel
21-09-2021 0

Miranda van Wilgen
Miranda van Wilgen
28-06-2021 0

Ga je mee wandelen ?
Ga je mee wandelen ?
09-06-2021 0

Rage Room FUN
Rage Room FUN
01-06-2021 0

Binnenhof in beeld
Binnenhof in beeld
22-05-2021 0

Christmas shopping: kerstactiviteiten in jouw winkelstraat!

Posted by admin 19-12-2018 0 Comment(s) Artikelen & Specials,

Gezellig de laatste kerstinkopen doen en genieten van muziek, verhalenvertellers, glühwein en de Kerstman? Den Haag staat dit weekend bol van de lokale (kerst)activiteiten, georganiseerd door de winkelgebieden. Bekijk hier wat er in jouw winkelstraat te beleven valt:

 

Zeeheldenmarkt Winterfeest

De Zeeheldenmarkt is op 20 december in winterse sferen. Tussen 16:00 – 19:00 uur zijn bewoners, ondernemers en fans van het Zeeheldenkwartier welkom voor een gezellig feest op het Prins Hendrikplein. Er wordt gezorgd voor een warm drankje en livemuziek! (bron foto: Zeeheldenkwartier)
 

Kerstmis in de Fahrenheit

Kastanjepoffers, verhalenvertellers, steltlopers, winterdames, muzikanten en meer; In de Fahrenheitstraat weten ze wel hoe ze een kerstfeest moeten vieren. Bekijk hier het volledige programma.
 

Daarnaast is er zaterdag ook een kersttrein, die door het gebied rijdt met als vertrek-/eindpunt de laad- en loszone op het Thomsonplein. Per rit kunnen 30 personen meerijden en het is GRATIS.
 

Kerstevent Belgisch Park

Zaterdag 22 december staat er een enorme kerststal in de Gentsestraat, waar de hele dag van alles gaat gebeuren! Doe daarnaast in een ontspannen sfeer je kerstinkopen, profiteer van diverse kerstaanbiedingen en relax tussendoor bij de verschillende koffie/lunch gelegenheden!
 

Kerstfeest op de Leyweg

Op donderdag organiseert het winkelcentrum een sfeervolle kerstbijeenkomst met hapjes, drankjes en live muziek. Vrijdag en in het weekend kan je genieten van onderstaande activiteiten:
 

Vrijdag: Rodelbaan. Zaterdag: Snowboard simulator & langlaufbaan. Zondag: Schaatsbaan.
 

Kerstfeest Spuiplein

Hier vind je een GRATIS buitenbioscoop met een winterse surffilm, surf rodeo simulator, winterse fotobooth, hot tub, muziek en lekkere hapjes/drankjes. Voor de kids: een compilatie van korte kinderfilms, schminken, tattoos en een surfmobiel knutselen met de Trashure Hunters! (bron foto: Het Nationale Theater)
 

Winter Days op de Denneweg

De Winter Wonder Band, The Dickens Christmas Band, Het Kerstmannen Trio, De Swing Sneeuwpoppenband en The Blue Stars Swing Band… ze treden allemaal op in de oudste straat van Den Haag!
 

Kerstspeurtocht Zuiderpark

Op zondag 23 december is de spetterende Kerstspeurtocht in het Zuiderpark in Den Haag. Los samen met je groepje het kerstmysterie op. Misschien kom je onderweg nog wel wat kerstelfjes tegen! Let op: deelname is niet geheel gratis. Kijk hier voor meer informatie.