Nieuw:
Stap over en blijf genieten van voordeel
Stap over en blijf genieten van voordeel
21-09-2021 0

Miranda van Wilgen
Miranda van Wilgen
28-06-2021 0

Ga je mee wandelen ?
Ga je mee wandelen ?
09-06-2021 0

Rage Room FUN
Rage Room FUN
01-06-2021 0

Binnenhof in beeld
Binnenhof in beeld
22-05-2021 0

Back to work: Hofpaspartners voor een frisse start!

Posted by admin 23-08-2018 0 Comment(s) Artikelen & Specials,

Wissel je slippers maar in voor nette schoenen, breng de koffers terug naar zolder. En oh ja, vergeet niet de wekker in te stellen. Voor de meesten van ons zit de vakantie er nu toch echt (bijna) op! Bereidt je goed voor om weer fris en fruitig te beginnen aan je werk of studie.

Nog even je haar laten doen, een nieuwe outfit scoren en een goede sportschool vinden? Met onderstaande Hofpasaanbiedingen helpen we je een eind op weg.
 

Body & Mind (1): Fitness Avenue

Een work-out met een Live DJ? Inderdaad, dat kan! Bij Fitness Avenue vind je de laatste trends op het gebied van fitness. Bereik jouw sportieve doelen met plezier! Een team van Personal Trainers, Coaches en instructeurs staan klaar om jou daarbij te helpen.

 

Body & Mind (2): Mindfulnessleren.nl

Mindfulness betekent: bewust aandachtig zijn in het hier en nu, op een niet (ver)oordelende manier. Dat lijkt simpel, maar is niet zo. De wijsheden die voortkomen uit trainingen mindfulnes zijn praktisch toepasbaar op het werk, thuis, in relaties en bij spanning of stress.


Diensten & Advies (1): Goddess of Colour

Vaak aan het twijfelen welke kleuren jou wel of niet staan tijdens het shoppen? No more worries, daar heb je een kleuranalyse voor! In dit systeem wordt de natuurlijke uitstraling geanalyseerd van het haar, huid en ogen en hierbij passende kleuren geadviseerd die harmoniëren.

 

Diensten & Advies (2) – MijnEetcoach

Schommel je vaak met je gewicht? En wil je graag afvallen en daarna ook op gewicht blijven? MijnEetcoach helpt je graag met gezond afvallen, zonder dieet.

 

Wellness & Beauty: Maison

Bij Maison ben je zowel als man als vrouw aan het juiste adres. Zo kan je in de barbershop terecht voor knippen, scheren, baardbehandeling, epileren en contouren. In het beautygedeelte kan je jezelf heerlijk verwennen met een massage of een andere behandeling.

 


Wellness & Beauty (2): Sebahat

In het chique Hofkwartier staat het deskundige team kappers en skincare specialisten van Salon Sebahat altijd voor je klaar. Dus ben je toe aan een nieuwe look, of wil je gewoon even flink in de watten gelegd worden?


 

Kleding (1): Restyle

Restyle op de Fahrenheitstraat heeft een unieke shabby-chic stijl. Van klassiek tot modieus tegen scherpe prijzen. Iedere week wisselende collectie met van ieder stuk slechts enkele exemplaren, zodat jouw kledingstuk uniek is en blijft.


 

Kleding (2): New Feel Leyweg

Betaalbare, trendy damesmode voor ieder seizoen. Hier vind je ook schoenen, tassen, riemen en sieraden om jouw nieuwe look compleet te maken.