Nieuw:
Stap over en blijf genieten van voordeel
Stap over en blijf genieten van voordeel
21-09-2021 0

Miranda van Wilgen
Miranda van Wilgen
28-06-2021 0

Ga je mee wandelen ?
Ga je mee wandelen ?
09-06-2021 0

Rage Room FUN
Rage Room FUN
01-06-2021 0

Binnenhof in beeld
Binnenhof in beeld
22-05-2021 0

Weekendtips 14, 15 en 16 december

Posted by admin 14-12-2018 0 Comment(s) Artikelen & Specials,

Het is weer bijna weekend! Maar wat is er eigenlijk allemaal te doen in de buurt? Leuke kerstmarkt of misschien een leuke voorstelling?

 

Wij schreven al eerder een artikel met de leukste kerstmarkten in Den Haag voor dit weekend. Benieuwd welke kerstmarkten er allemaal zijn? Klik dan hier!

 

Daarnaast kan je natuurlijk ook naar ‘De Nacht van Het Conflict’ in het Humanity House, het kunstwerk ‘Ode aan het varken’ van Jantien Mook bewonderen of lekker gaan schaatsen op een van de schaatsbaantjes in de regio.

 

Benieuwd waar in Den Haag je allemaal kan schaatsen? Bekijk hier waar alle schaatsbaantjes in de regio zijn.

 

14 en 16 december - Bach Kerstoratorium - Residentieorkest 

 

De mooiste tijd van het jaar kan zeker niet zonder Bachs ‘Weihnachtsoratorium’ in het Residentie Orkest. Het verhaal van een nieuw begin en van hoop weet jaarlijks nog velen te inspireren.

Bekijk hier je Hofpasvoordeel bij het Residentie Orkest

 

15 december – Nacht van het Conflict – Humanity House

 

Oorlog, vrede en internationale veiligheid. Hoe heeft Nederland het er van afgebracht in de VN-Veiligheidsraad? Kom er achter in het Humanity House!  

Tijdens dit festival duiken we in de complexe wereld van conflicthantering en internationale veiligheid. Je hoort van hoge functionarissen en diplomaten, maar ook van biologen, filosofen, theatermakers, soldaten en mensen uit conflictlanden hoe je aan vrede & veiligheid werkt.

Bekijk hier je Hofpasvoordeel bij Humanity House
 

Vanaf 13 december – Ode aan het Varken

 

Miljoenen dieren zijn jaarlijks opgesloten in kooien in de Europese Vee-industrie. Jantien Mook ontwierp het unieke kunstwerk 'Ode aan het varken'. De sprong die het varken maakt staat voor vrijheid, vreugde en leven. Ode aan het varken is de start voor de internationale petitie voor een beter dierenleven. En het kunstwerk is nu in Den Haag te bewonderen!  

 

Oke deze is niet in het weekend maar zeker de moeite waard! 

 

20 december – The Nutcracker – Omniversum

 

Omniversumpubliek kan zich verheugen op de uitvoering van The Royal Ballet van The Nutcracker op donderdag 20 december aanstaande. Vanuit Covent Garden in hartje Londen zal in Omniversum de bioscoop versie te zien zijn. Ballet in Omniversum is een nieuw en fantastisch fenomeen. Sommigen menen dat een voorstelling in een schouwburg niet te overtreffen is, maar nergens zit je zo dicht op de actie als in het fraaie Haagse filmtheater. De dramatiek, de passie, de emoties, je ervaart ze levensecht bij de topproducties van de wereldberoemde Londense Royal Ballet. De registratie van The Nutcracker is de eerste encore ballet voorstelling in Omniversum. Bij de vertoningen wordt honderdveertig vierkante meter van de koepel gebruikt, waarbij je de dansers recht in het gezicht kijkt. Een meeslepende ervaring.

Bekijk hier je Hofpasvoordeel bij het Omniversum

 

Dagdeals dit weekend

 

15 dec – Goudshop

De Goudshop heeft een prachtige collectie zoetwaterparels (colliers & armbanden). Deze luxe sieraden zijn perfect om cadeau te doen de komende feestdagen!

50% korting op zoetwaterparels

 

16 dec – Oppas Madelief

Lekker een avondje uit zonder de kinderen? Oppas Madelief is een betrouwbare, flexibele oppasservice en wegens succes inmiddels actief in ruim 20 steden. 
3 uur oppas voor €10,-!

 

17 dec – My Store

Voor luxe bodyproducten (Crabtree & Evelyn) en geurkaarsen (Yankee Candle) moet je bij My Store in de Denneweg zijn. Een ware specialist!

25-50% korting op geselecteerde producten

 

Fijn weekend!