Nieuw:
Stap over en blijf genieten van voordeel
Stap over en blijf genieten van voordeel
21-09-2021 0

Miranda van Wilgen
Miranda van Wilgen
28-06-2021 0

Ga je mee wandelen ?
Ga je mee wandelen ?
09-06-2021 0

Rage Room FUN
Rage Room FUN
01-06-2021 0

Binnenhof in beeld
Binnenhof in beeld
22-05-2021 0

4 heerlijke Hofpas-tips voor Sinterklaas

Posted by admin 23-11-2017 0 Comment(s) Artikelen & Specials,

sinterklaas met pasje Sinterklaas is druk bezig met de inkopen voor een heerlijk avondje op 5 december. De Hofpas geeft je 4 heerlijke Sint-tips over cadeautjes waar je een goed gevoel van krijgt.

 

Tip 1: Koop weer eens een bordspel

 

Kruip gezellig rond de tafel om een spelletje te spelen. De laatste jaren zijn er ongelooflijk veel nieuwe en spannende spellen ontwikkeld. Bij spellenwinkel De Koperen Pion in de Appelstraat hebben ze een indrukwekkende collectie. Ga eens kijken en laat je verrassen.

 

Tip 2: Lees je kinderen een modern sprookje voor

 

De Haagse kunstenares Eva Verhoeven maakte een mooi geïllustreerd boek voor kinderen tussen de 6 en 9 jaar. Voorlezen is geweldig en ook grotere kinderen kunnen er nog met volle teugen van genieten. Met 'Sara' heb je een heerlijk en echt bijzonder boek in handen. Bestel het boek in De Hofpas-webshop.

 

Tip 3: Geef een creatief cadeau

 

Modelbouwen is weer helemaal hot. Boten, vliegtuigen, auto’s.  Bij Quartel Modelbouw hebben ze de meest fantastische pakketten die garant staan voor vele heerlijke uren knutselplezier.

 

Tip 4: Denk aan degene die je cadeautje heeft gemaakt

 

Alle artikelen van  ‘Dit is waar’ aan de Fahrenheitstraat zijn gemaakt met extra aandacht voor mens en milieu. En dan wordt cadeautjes geven nog veel leuker. Bij ‘Dit is waar’ koop je een cadeau met een goed verhaal.