Nieuw:
Stap over en blijf genieten van voordeel
Stap over en blijf genieten van voordeel
21-09-2021 0

Miranda van Wilgen
Miranda van Wilgen
28-06-2021 0

Ga je mee wandelen ?
Ga je mee wandelen ?
09-06-2021 0

Rage Room FUN
Rage Room FUN
01-06-2021 0

Binnenhof in beeld
Binnenhof in beeld
22-05-2021 0

Kerstvakantie COMM: extra activiteiten voor kinderen

Posted by admin 21-12-2018 0 Comment(s) Artikelen & Specials,

Tijdens de kerstvakantie (22-12-2018 t/m 6-1-2019) is er van alles te doen in COMM-Museum voor Communicatie. Kom lekker opwarmen, ontdekken, speuren en nog véél meer. Daarnaast maak je kans op een gave prijs!

 

COMM is Kidsproof! Tijdens de Museumkids Awards is COMM verkozen tot één van de meest kindvriendelijke musea van Nederland! Dat hebben we te danken aan de combinatie van leuke dingen doen, spelletjes spelen, maar tegelijkertijd ook veel leren. Tijdens de kerstvakantie doen we er nog een schepje bovenop!

 

Bingo Challenge en speurtocht kado!

 

Gio, La Melanie en ouders Latooy gingen je voor: ze speelden de #IBTS Bingo Challenge! Durf jij de uitdaging aan? Met onze gloednieuwe bingokaart dagen we je uit om binnen 15 minuten alle items te zoeken in het museum. Ondertussen voer je een aantal opdrachten uit. Ben jij sneller dan je vrienden én de familie Latooy? Tijdens de kerstvakantie krijgen kids van 8-14 jaar de Bingokaart van ons cadeau! Kids van 4-8 jaar krijgen een andere speurtocht.

 

Win een Google Assistant!

 

Kom de razendsnelle Bingo Challenge spelen, like de Facebook pagina en lever je Bingokaart in. Dan maak je die dag kans op een Google Assistant. De Bingo Challenge houdt in dat je binnen 15 minuten 9 items uit het museum moet vinden. Deze Bingo Challenge krijg je natuurlijk van ons kado.

 

Ga op de foto met de virtuele kerstman

 

In het Lab in COMM kan je elke dag in de kerstvakantie van 14:00 tot 17:00 uur op de foto met de virtuele kerstman. Hiervoor werken we met een green screen. Deze maakt het mogelijk om elke achtergrond te kiezen. Ontdek hoe de green screen werkt, met als resultaat een gezellige foto met het hele gezin!

 

Brrr, opwarmen met een warme chocomelk

 

Kom lekker opwarmen bij COMM. Wij trakteren op vertoon van jouw entreeticket of de coupon op een warme chocomelk. Voor de liefhebbers ook met een dikke toef slagroom.

 

Breng je tekening tot leven met de iPad

 

In de Lounge kan je gezellig kleuren. De tekening die je hebt ingekleurd kan je daarna tot leven brengen met de iPad! Benieuwd hoe? Bekijk deze video.

 

Instagram tour door het museum

 

COMM is Instagrammable! Er zijn verschillende fotogenieke spots waar je op de foto kan.

 

Hoor de leukste verhalen in de audiotour

 

Wil je op je gemak rondlopen door het vernieuwde COMM en interessante verhalen horen? Dat kan! Er is een Audiotour opgenomen welke je gratis kan gebruiken. Hoor de leukste ins en outs van de museum stukken.

 

Bestel je tickets >

 

Heb jij een kado over voor een ander kind?

De komende periode vraagt Stichting Jarige Job samen met PostNL extra aandacht voor kwetsbare kinderen door gezinnen op te roepen nieuwe decembercadeautjes te doneren voor in de verjaardagsboxen van Stichting Jarige Job. Want er is geen mooier gebaar dan samen te delen in de decemberfeestvreugde. Omdat COMM een PostNL punt is kan je gemakkelijk je teveel gekregen kado bij ons op de post doen met het gratis verzendlabel. PS. Geen kado’s over? Onze Museum Shop staat vol met leuke kadotjes;) Hoe het werkt? Dat lees je op deze pagina van Jarige Job.

 

Ontmoet je favoriete influencer tijdens #IBTS  

 

Tijdens de kerstvakantie kan je allerlei influencers ontmoeten zoals Tik Tokkers, NLxDon en TeVeelGevraagd.
Daarnaast kan je in de #IBTS special op 28,29 en 30 december TikTokkers en Youtubers ontmoeten. Denk aan: Levy Jansen, Markie, IndigoJael, Marit Hanse, Anne-Jet Sikkink, Quinten Verschure en nog veel meer! Met o.a. TikTok workshops, zang/dans workshops en optredens.

 

Voor deze events in COMM moet je een apart ticket aanschaffen.

 

Bekijk de #IBTS agenda en zorg dat jij er bij bent!

 

Bekijk hier je Hofpasvoordeel bij COMM