Nieuw:
Stap over en blijf genieten van voordeel
Stap over en blijf genieten van voordeel
21-09-2021 0

Miranda van Wilgen
Miranda van Wilgen
28-06-2021 0

Ga je mee wandelen ?
Ga je mee wandelen ?
09-06-2021 0

Rage Room FUN
Rage Room FUN
01-06-2021 0

Binnenhof in beeld
Binnenhof in beeld
22-05-2021 0

Kerstinkopen met Hofpasvoordeel

Posted by admin 20-12-2018 0 Comment(s) Artikelen & Specials,

Het is bijna kerstmis. Bij veel mensen staat al de kerstboom in de woonkamer en zijn de plannen al gemaakt waar we gaan eten. Alleen wat gaan we eten? En gaan we koken of halen we heerlijke gerechten bij de Traiteur? Wat geven we aan cadeaus? De Hofpas helpt!

Hieronder vind je waar je luxe ingrediënten kan kopen om de show mee te stelen tijdens het kerstdiner, maar ook waar je de lekkerste biertjes kan kopen om te combineren met het gerecht. Kortom wij zetten alles voor je op een rij! Kerstboodschappen, restaurants met kerstdiners, waar je versiering kan kopen voor de kersttafel en de mooiste kerstcadeaus voor onder de kerstboom. Mocht je nog geen kerstboom hebben, ook die kan je bij een Hofpaspartner kopen.  

 

Kerstboodschappen, alle ingrediënten voor het kerstdiner    

 

 • Keurslager Rudolf Alblas. Goed vlees van de echte keurslager! Je vind hier naast luxe, kwaliteitsvlees ook heerlijke steengrill, fondue- en gourmetschotels.
  Klik hier voor je Hofpasvoordeel bij Keurslager Rudolf Alblas
 • VomFass. Oliën, wijn, azijn, spiritualiën en delicatessen rechtstreeks uit het vat. Bijzondere producten met intense smaak die elk gerecht specialer maken.
  Klik hier voor je Hofpasvoordeel bij VomFass
 • Dorst Craft Beer. De Craft Beer specialist van Den Haag met een zorgvuldig gekozen selectie van interessante, smaakvolle en uitdagende bieren van over de hele wereld. Perfect om mee aan te komen tijdens het kerstdiner. 
  Klik hier voor je Hofpasvoordeel bij Dorst Craft Beer

 

Traiteurs, voor de kerstgerechten

 

 • Sante de mediterraanse traiteur en catering. Geen zin om zelf te koken? Bij Sante vind je heerlijke gerechten uit de mediterraanse keuken. Je kan hier maaltijden afhalen of natuurlijk kan je ook gewoon de catering laten verzorgen.
  Klik hier voor je Hofpasvoordeel bij Sante.
 • Da Lina Little Italy, een Italiaanse traiteur en lunchroom waar je heerlijke gerechten van pure Italiaanse bodem met een Siciliaanse twist kan halen.
  Klik hier voor je Hofpasvoordeel bij Da Lina Little Italy

Restaurants om bij te eten tijdens de Kerstdagen

 

 • Fletcher Hotel. In het culinaire hart van het hotel is à la carte restaurant Chiparus. Verfijnde, wonderschone gerechten in een sfeervolle ambiance. Op eerste en tweede kerstdag kan je hier genieten van een geweldige kerstbrunch of kerstdiner!
  Bekijk hier je Hofpasvoordeel bij Fletcher Hotel.
 • De Maaltijd Express, bezorgt dagverse maaltijden en met kerst is er speciaal kerstdiner in samenwerking met Den Haag Vitaal in de Haagse Gouden Senioren Driehoek.
  Bekijk hier je Hofpasvoordeel bij De Maaltijd Express
 • Resto van Harte is een sociaal buurtrestaurant waar je kan genieten van een heerlijk diner en socializen met leuke mensen. Met de kerstdagen kan je hier genieten van Joris Kerstboom diner op 20, 21 en 24 dec.
  Bekijk hier je Hofpasvoordeel bij De Maaltijd Express
   

Versiering voor op tafel of in huis

 • Dit is Waar, verkoopt een gevarieerd assortiment van duurzame producten. Allerlei leuke producten en accessoires om de tafel leuk op te maken.
  Bekijk hier je Hofpasvoordeel bij Dit is Waar.
 • Hema, heeft natuurlijk alles, van kerstversiering, kerstballen tot aan servetten! Bekijk hier je Hofpasvoordeel bij Hema Voorschoten.
   

Cadeaus voor onder de kerstboom 
 

 • Juwelier, een echte verrassing voor onder de boom is natuurlijk een prachtig sieraad. Bij veel juweliers krijg je Hofpasvoordeel zoals bij juwelier Vuyk, Juweelco Juweliers en de Goudshop.
 • Retro King, hier vindt je allerlei bijzondere, unieke woonaccessoires uit de jaren ’50, ’60 of ’70. Perfect voor een uniek kerstcadeau!
  Bekijk hier je Hofpasvoordeel bij Retro King
 • Heinde & van Verre,  een eigen collectie bijzondere stoffen, woontextiel en mooie accessoires van natuurlijke materialen en textiel uit het Indiase subcontinent. Hier vind je hele gave cadeaus.
  Bekijk hier je Hofpasvoordeel bij Heinde & van Verre
   

Kerstboom kopen?
 

 

De Hofpas wenst iedereen een heerlijke kerst toe vol met lokale producten en cadeaus!