Nieuw:
Stap over en blijf genieten van voordeel
Stap over en blijf genieten van voordeel
21-09-2021 0

Miranda van Wilgen
Miranda van Wilgen
28-06-2021 0

Ga je mee wandelen ?
Ga je mee wandelen ?
09-06-2021 0

Rage Room FUN
Rage Room FUN
01-06-2021 0

Binnenhof in beeld
Binnenhof in beeld
22-05-2021 0

Hofpas-tips Sinterklaascadeaus

Posted by admin 27-11-2019 0 Comment(s) Artikelen & Specials,

De Sint is weer in het land en natuurlijk helpt De Hofpas hem graag uit de brand.

Want ook de Sint wil profiteren van korting en voordeel, al die cadeautjes in de schoenen en op pakjesavond kost natuurlijk veel.

Wij van De Hofpas zetten de leukste voordelen voor Sint op een rij, want ook de Sint koopt liever lokaal en dichtbij.

Iets lekkers mag daarbij natuurlijk niet ontbreken, dus hebben wij ook het lekkerste snoepgoed met voordeel vergeleken.

Hieronder vind je onze wijze raad, want bij shoppen met korting is natuurlijk iedereen gebaad.

 

Hofpas Sinterklaascadeautjes:

  1. Kado om de hoek – Een kadowinkel met een breed assortiment artikelen. Het assortiment bestaat uit allerhande accessoires, gadgets, huishoudelijke en interieurartikelen en cadeaus voor kinderen. Laat je verassen door de mooie en grappige designs. Hofpasvoordeel: 10% korting op alles in de winkel

 

  1. Speelgoedwinkel De Wissel – een winkel met speelhoekjes voor kinderen. De cadeautjes worden creatief en feestelijk verpakt en het enthousiaste personeel is altijd bereid om je advies en tips te geven. In de winkel is ieder hoekje en gaatje gevuld met verrassend speelgoed. Hofpasvoordeel: 15% korting op het 2e speelgoedartikel.

 

  1. Dit is waar – een cadeauwinkel voor bijzondere duurzame producten. Hier vindt je een goed cadeau met een goed verhaal. Ze zijn verrassend en mooi ontworpen, gemaakt van vriendelijk materiaal of van afgedankte spullen op een nieuw avontuur. Hofpasvoordeel: 10% op alles!  (behalve boeken) Alleen geldig in de winkel. 

 

Het lekkerste snoepgoed:

Kruidnoten:

  1. Spar City Korte Poten,  een breed assortiment aan verse producten en gemaksproducten voor je dagelijkse boodschappen. Hofpasvoordeel: Bij besteding van € 14,95 10% kassakorting op alle boodschappen (behalve tabak, bier en geneesmiddelen). Op online bezorgen 15% korting als je meer dan € 19,95 besteed. En de bezorgkosten zijn gratis! 

 

  1. Ekoplaza Rijswijk, een biologische supermarktketen, die jou ondersteunt in een gezonde leefstijl. Hier vind je voedsel zoals het bedoeld is. Vol voedingsstoffen, gif vrij, rijk aan smaak en zonder synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Hofpasvoordeel: 20% korting op een artikel naar keuze (m.u.v. bestaande aanbiedingen en cadeaubonnen)

 

Pepernoten:

  1. Bakkerij Hessing, al 3 generaties lang bakt bakkerij Hessing haar brood, gebak en taart voor Den Haag. Elke dag vers! Geniet van heerlijke pepernoten, kruitnoten maar ook amandelspijs, speculaas en marsepein.  Hofpasvoordeel: 10% korting op alle aankopen

 

Cadeautjes voor Sint, Piet en het paard:

Wortelen voor het paard van Sinterklaas:

  1. Ekoplaza Kerkplein Den Haag Hofpasvoordeel: 20% korting op een artikel naar keuze (m.u.v. bestaande aanbiedingen en cadeaubonnen)
  2. Supermarkt Mikros Hofpasvoordeel: 10% korting op al het groente en fruit 
  3. Rutten le specialiste du frais Hofpasvoordeel: In de winkel krijg je 6% van het aankoopbedrag in spaarpunten

Schrijf een mooie brief of knutsel iets moois voor Sint en Piet:

  1. De Maan is Rond – woon- en lifestyle artikelen, speelgoed en DIY materiaal. Veelal duurzaam en/of fairtrade geproduceerd. Genoeg om iets moois van te knutselen voor de Sint. Hofpasvoordeel: 15% korting op kralen en bedels op vertoon van uw Hofpas. 

 

Wil jij net zoals de Sint profiteren van al die kortingen en voordelen? En binnenkort met al die mooie cadeautjes spelen?

Neem de pas gratis mee bij een van de aangesloten spaarpartners of download de app, en betaal nooit meer de volle mep.   

 

Fijne pakjesavond!