Nieuw:
Stap over en blijf genieten van voordeel
Stap over en blijf genieten van voordeel
21-09-2021 0

Miranda van Wilgen
Miranda van Wilgen
28-06-2021 0

Ga je mee wandelen ?
Ga je mee wandelen ?
09-06-2021 0

Rage Room FUN
Rage Room FUN
01-06-2021 0

Binnenhof in beeld
Binnenhof in beeld
22-05-2021 0

5 hardlooptips van Zier Running voor de Peace Night Run

Posted by admin 28-08-2019 0 Comment(s) Artikelen & Specials,

Op 21 september vindt de Peace Night Run plaats in Den Haag maar hoe kan je nu je het beste voorbereiden op zo’n loop? Hardloopwinkel Zier Running, welke gespecialiseerd is in hardlopen geeft tips!

 

1) Laat jezelf zien!

Bij hardlopen in het donker is het van belang dat je jezelf aan mede hardlopers/weggebruikers laat zien. Door middel van reflectiehesjes, lampjes ben je goed zichtbaar en is de kans op ongelukken kleiner. Er zijn ook lampje voor op je schoenen! Omdat de bewegingsuitslag van je benen groter is valt dit extra op! Bij Zier Running in de winkel vindt je diverse hesjes en lampjes.

 

zier running

2) Let zelf ook goed op!

Omdat het donker is moet jijzelf ook goed opletten. Waar je overdag geneigd bent nog even snel voor die auto langs te rennen, moet je dat in het donker dus niet doen. Medeweggebruikers kunnen schrikken met alle gevolgen van dien. 

Neem eventueel je telefoon mee voor noodgevallen. Bij Zier Running kan je terecht voor handige telefoonhoesjes die je om je bovenarm kan bevestigen of ga voor een heupband waar je telefoon makkelijk in past. Zo ben je bereikbaar maar kan je jouw telefoon makkelijk opbergen en heb je er geen ‘last’ van tijdens het hardlopen.

 

3) Pas je tempo aan!

Let op waar je loopt. Voor je het weet sta je op een losse stoeptegel of een kuiltje. Pas je tempo aan aan de ondergrond. Dit voorkomt vervelende blessures.

 

4) Draag de goede kleding;

‘s avonds koelt het toch al snel af. Een licht ondershirt verwerkt je transpiratie waardoor je minder snel afkoelt. Een licht jasje kan ook helpen. Zorg voor afloop na je hardlopen voor droge kleding en lekker warm shirt of jas. Bij Zier Running kan je terecht voor kwaliteit hardloopkleding.

 

5) Zorg voor voldoende energie!

Natuurlijk drink je tijdens je lopen als het warm is. Ook 's avonds transpireer je en dien je de vochthuishouding op peil te houden. Neem dus ook 's avonds drinken mee. Afhankelijk van de afstand kan je ook je energieniveau op peil houden middels sportrepen en energiegels. Alleen waar laat je dat dan tijdens het lopen? Bij Zier vindt je diverse tasjes, heupbanden en andere handige artikelen om toch je spullen mee te kunnen nemen en hiervan geen hinder te ervaren tijdens het lopen.

 

Heb je meer vragen over hardlopen? Kom dan gerust eens langs in de winkel aan de Laan van Meerdervoord. Zier Running is gespecialiseerd in hardlopen en kan je van allerlei advies voorzien. Goede hardloopschoenen zijn een must, Zier Running geeft je deskundig advies op maat!

 

In de winkel van Zier Running ontvang je op je aankoop 6% spaarpunten en je kan natuurlijk met je Hofpaspunten ook bij Zier Running betalen.  

 

Ben je enthousiast geworden na het lezen van dit artikel en wil je graag meedoen met de Peace Night Run? Dat kan! Met de Hofpas krijg je 10% korting op een tickets voor de run!

 

Spaar en betaal, liever lokaal!

 

Veel succes iedereen!