Nieuw:
Stap over en blijf genieten van voordeel
Stap over en blijf genieten van voordeel
21-09-2021 0

Miranda van Wilgen
Miranda van Wilgen
28-06-2021 0

Ga je mee wandelen ?
Ga je mee wandelen ?
09-06-2021 0

Rage Room FUN
Rage Room FUN
01-06-2021 0

Binnenhof in beeld
Binnenhof in beeld
22-05-2021 0

11 x beste chocoladecake in Den Haag

Posted by admin 22-01-2019 0 Comment(s) Artikelen & Specials,

Zondag 27 januari is het chocoladecake dag! Een ode aan de chocoladecake en een goed excuus om heerlijk ergens een taartje of stuk chocoladecake te gaan eten! Alleen waar in Den Haag kan je de lekkerste chocoladecake eten? Wij zetten de 11 plaatsen met de beste chocoladecake of taart voor je op een rij, en natuurlijk kan je hier terecht met Hofpasvoordeel!

 

De 11 beste plekken om chocoladecake te eten in Den Haag!

 

1) Sabsy Cake Dreams, cake eten van de winnares van ‘Ja, ik wil een taart!’? Dat kan! Sabsy maakt de mooiste en lekkerste creaties in de Boekhorststraat. Perfecte taarten met de beste ingrediënten van hoge kwaliteit.

Bekijk hier je Hofpasvoordeel bij Sabsy Cake Dreams

 

2) The Cheesecake Company, het café dat gespecialiseerd is in Amerikaanse Cheesecake! Volg je ze al op Instagram? Dan loopt het water namelijk al in je mond! Red Velvet, Death by Chocolate, chewy chocolate cookies, Salted Caramel, witte chocolade met Nutella en soesjes, Tonys Chocolony met marshmallow, Oreo met witte chocolade, bananenbrood, worteltaart en nog veel meer! cheesecakecompany

Bekijk hier je Hofpasvoordeel bij The Cheesecake Company

 

3) Teds, een nieuwe, culinaire Hotspot in de Fred; waar je terecht kan voor ontbijt, lunch, een borrel en natuurlijk voor taart, muffins en brownies.

Bekijk hier je Hofpasvoordeel bij Teds

 

 

4) De Bakery, een gezellige lunchroom in het Benoorden Hout.  Je kan hier aanschuiven voor een goede kop koffie met een stuk huisgemaakte, ambachtelijke taart.

Bekijk hier je Hofpasvoordeel bij De Bakery

 

5) Appeltje & Eitje, en natuurlijk een taartje. Bij deze lunchroom in het Zeeheldenkwartier kan je terecht voor overheerlijke taarten. Alle gerechten worden huisgemaakt en worden met liefde bereid!

Bekijk hier je Hofpasvoordeel bij.Appeltje & Eitje

 

6) Hop & Stork, chocolade en koffie, een top combinatie! Bij Hop & Stork serveren ze heerlijke chocolade met bijzondere smaken. Geniet van een huisgemaakte patisserie of een proeverij van verschillende chocolade gecombineerd met een kop koffie of thee.

 Bekijk hier je Hofpasvoordeel bij Hop & Stork

 

7) Your Piece of Cake, bijzondere zelfgemaakte creaties.  Van taarten en cupcakes tot aan macarons en ijs. Geniet van een goede kop koffie en een van deze heerlijke zoete lekkernijen.

Bekijk hier je Hofpasvoordeel bij Your Piece of Cake

 

8) Pim Coffee, in zowel de Prins Hendrikstraat als de Wagenstraat kan je met je Hofpas bij Pim terecht voor een heerlijke taarten proeverij. Een relaxte huiskamersfeer, goede koffie, vintage items die je kan kopen en natuurlijk lekker eten. Bij Pim kan je ook hele taarten bestellen.  En kun je niet kiezen? Geen probleem! Op vertoon van je pas krijg je namelijk een gratis proeverij.

Bekijk hier je Hofpasvoordeel bij Pim Coffee

 

9) Chox chocolaterie, een Walhalla voor iemand die van chocolade houdt. Een bijzonder groot en divers aanbod aan allerlei chocolade, waaronder handgemaakte bonbons.

Bekijk hier je Hofpasvoordeel bij Chox chocolaterie

 

10) Coffeelicious, eigengemaakte taarten, gezonde ontbijt- en lunchgerechten en uiteraard de lekkerste koffie. Delicious! Stukje Chocolate fudge cake met een witte chocolade topping of toch Oreo chocolade fudge cake of de vegan optie: 2- lagen vegan chocolade fudge cake. Alle 3 mag natuurlijk ook.

Bekijk hier je Hofpasvoordeel bij Coffeelicious

 

11) Bolena Chocolate Café, last but not least. Een waar chocolade café waar het draait om goede chocolade. heerlijke chocoladerepen en prachtige bonbons. Altijd handgemaakt en 100% natuurlijk. Bij Bolena Chocolate Café haal je premium kwaliteit chocolade met speciale ingrediënten.

Bekijk hier je Hofpasvoordeel bij Bolena Chocolate Café

 

 

Fijne chocoladecake dag!