Nieuw:
Stap over en blijf genieten van voordeel
Stap over en blijf genieten van voordeel
21-09-2021 0

Miranda van Wilgen
Miranda van Wilgen
28-06-2021 0

Ga je mee wandelen ?
Ga je mee wandelen ?
09-06-2021 0

Rage Room FUN
Rage Room FUN
01-06-2021 0

Binnenhof in beeld
Binnenhof in beeld
22-05-2021 0

4 Hofpas-Tips voor Sinterklaas

Posted by admin 02-12-2020 0 Comment(s) Artikelen & Specials,

 

Tip 1: Geef een creatief cadeau   

 

Modelbouwen is weer helemaal hot. Lekker thuis knutselen aan boten, vliegtuigen, auto’s, helicopters.  
Bij Quartel Modelbouw hebben ze de meest fantastische pakketten die garant staan voor vele heerlijke uren knutselplezier.

Tip 2: Koop een leuke gadget

 

Laat je verassen door de mooie en grappige designs. Het assortiment  van Cadeau om de Hoek bestaat uit allerhande accessoires, gadgets, huishoudelijke en interieurartikelen, speciale kado's voor kinderen en een grote collectie wenskaarten. Ga eens kijken en laat je verrassen.

 

 

Tip 3: Geef een sprookjesachtig boek of cadeau

 

Sinterklaasboeken, sprookjesboeken, prentenboeken, poëzie en versjes in alle soorten en maten. Maar ook leuke schoencadeautjes of voor pakjesavond. Voor elk wat wils.
Voorlezen is geweldig en ook grotere kinderen kunnen er nog met volle teugen van genieten. Stap eens binnen bij Alice in Wonderland en geniet van de mooie collectie.

 

 

Tip 4: Geef een cadeau met een verhaal

 

Natuurlijke verzorgingsproducten, ecologische planten, vegan kookboeken, herbruikbare boterhamzakjes, biologische sojasaus, duurzame waterflessen, gerecyclede tassen, eerlijkgemaakt servies, handgemaakte manden, schone schoonmaakmiddelen. WAAR heeft een mooi verhaal. Met liefde en zorg gemaakt. En dan wordt cadeautjes geven nog veel leuker. 

Waar