Nieuw:
Stap over en blijf genieten van voordeel
Stap over en blijf genieten van voordeel
21-09-2021 0

Miranda van Wilgen
Miranda van Wilgen
28-06-2021 0

Ga je mee wandelen ?
Ga je mee wandelen ?
09-06-2021 0

Rage Room FUN
Rage Room FUN
01-06-2021 0

Binnenhof in beeld
Binnenhof in beeld
22-05-2021 0

Duurzaam Den Haag en de Hofpas

Posted by admin 04-04-2019 0 Comment(s) Over de Hofpas,

Drie buurtteams werken sinds vorig jaar samen met Duurzaam Den Haag (DDH) aan een plan om hun buurt aardgasvrij en groen te maken. Om ze te belonen voor hun enthousiaste en vrijwillige inzet, is DDH een samenwerking aangegaan met De Hofpas.

 

 

Een aantal bewoners uit Koningsplein e.o., Moerwijk-Oost en Molenwijk/Puntpark zijn in samenwerking met DDH druk bezig met het maken van een buurtplan dat voldoet aan de eigen wensen van de buurt, zoals betaalbare energie, nieuwe banen, versterking van de lokale economie en een mooie, gezonde en veilige leefomgeving.

 

Hofpaspunten

Omdat DDH vindt dat de buurtteams veel toegevoegde waarde leveren krijgen de deelnemende bewoners de Hofpas met Hofpaspunten. Met deze pas sparen zij punten, die bij lokale ondernemers uitgeven kunnen worden. Het verduurzamen van de stad heeft ook te maken met het stimuleren van de lokale economie. Win-win dus!

 

‘De Hofpas en DDH hebben dezelfde idealen: geloof in mensen en lokale kracht! Met onze samenwerking stimuleren en ondersteunen wij de Haagse Krach beweging van mensen die duurzaam aan de slag zijn en willen.‘

Heleen Weening, directeur Duurzaam Den Haag

 

Nieuwe Energie Groen in de Buurt

Benieuwd hoe Duurzaam Den Haag samen met de buurtteams werken aan een aardgasvrij en groener Den Haag? Klik dan meteen door!