Nieuw:
Stap over en blijf genieten van voordeel
Stap over en blijf genieten van voordeel
21-09-2021 0

Miranda van Wilgen
Miranda van Wilgen
28-06-2021 0

Ga je mee wandelen ?
Ga je mee wandelen ?
09-06-2021 0

Rage Room FUN
Rage Room FUN
01-06-2021 0

Binnenhof in beeld
Binnenhof in beeld
22-05-2021 0

Review: High on Wine - Sky Bar

Posted by admin 13-07-2018 0 Comment(s) Reviews,

Ik drink graag een wijntje (of 2, 3) maar high worden doe ik er niet van. Anders is dat wanneer je een drankje besteld in de Sky bar. 

 

In de Haagse toren, voor Hagenaars Het Strijkijzer (Strékézer) is de Sky bar gevestigd. Met de lift die je in rap tempo naar 135 meter hoogte brengt ben je sowieso high nog voor je iets genuttigd hebt.

 

De Sky bar ligt een etage onder het gerenommeerde restaurant The Penthouse en heeft dezelfde luxe en warme uitstraling. Plus natuurlijk het geweldige uitzicht rondom. Ik was er op een warme heldere dag en dan kun je echt heel ver kijken. Blijft apart om Den Haag als een soort Madurodam onder je te zien. Ik word altijd heel vrolijk van al het groen wat Den Haag heeft en natuurlijk de zee!

 

Met de temperaturen van de laatste tijd kan ik mij voorstellen dat je liever een drankje aan zee drinkt maar in de Sky bar maak je echt een spectaculaire zonsondergang mee. Wil je de wind er bij hebben dan kun je de zonondergang vanaf het Stadsbalkon aanschouwen. Veilig achter netten want het is hoog en het waait daar hard!

 

Wil je de Sky bar bezoeken dan koop je een voucher bij de receptie. Met deze voucher kun je een koffie, thee, wijn of fris bestellen in de Sky bar en genieten van het spectaculaire uitzicht over mooi Den Haag. De Sky bar is open vanaf 17.00, kom je voor die tijd dan kun je met dezelfde voucher een drankje drinken in het restaurant.

 

The Penthouse
Rijswijkseplein 786
2516 LX Den Haag

 

 

 

Over blogger Jet 

Naam:  Jet Kording

Leeftijd:  Voor altijd 49

Werk:  Adviseur Vraagbeantwoording bij Dienst Publiek en Communicatie

Woonsituatie:  Ik heb een heerlijk huis waar ik heel graag ben met mijn 2 lieve straathonden. Lekker lezen of gewoon een beetje rond rommelen.

Interesses:  Van jongs af aan geïnteresseerd in de natuur, honden en wolven in het bijzonder. Deze interesse werd lang overvleugeld door een andere interesse, uitgaan en veel te laat thuis komen. Ik ben overigens nog steeds te porren voor een leuk feestje of concert. Gelukkig is er genoeg te doen in de regio Den Haag.

Persoonlijkheid: Hagenaar in hart en nieren. Direct en duidelijk. Niet altijd even tactisch en legendarisch onhandig.  Ik kan ontzettend lachen om mensen die zich zelf en het leven heel serieus nemen. Ik doe meestal maar wat en daar ben ik heel goed in geworden door de jaren!

Wellicht ken je mij nog van mijn deelname aan Het Lagerhuis, een debatprogramma van de VARA  lang, lang geleden.