Nieuw:
Stap over en blijf genieten van voordeel
Stap over en blijf genieten van voordeel
21-09-2021 0

Miranda van Wilgen
Miranda van Wilgen
28-06-2021 0

Ga je mee wandelen ?
Ga je mee wandelen ?
09-06-2021 0

Rage Room FUN
Rage Room FUN
01-06-2021 0

Binnenhof in beeld
Binnenhof in beeld
22-05-2021 0

Review Sport en Spelpaleis: 40.000m2 speelplezier!

Posted by admin 20-07-2018 0 Comment(s) Reviews,

Vakantietijd! Een leuke, maar uitdagende periode voor mensen met jonge kinderen. En zeker als je in het land blijft. Aangezien ik zelf nog geen kids heb, zie ik het als morele plicht om minimaal 1x deze vakantie familieleden te ontlasten, door hun koters mee te nemen voor een gezellig dagje uit.

De recente opening van het Sport en Spelpaleis kwam perfect uit. Tijd dus om mijn twee neefjes te verassen met de nodige portie (sportieve) spektakel.

Eenmaal op locatie, met uitzicht op het bekende loopbruggetje naar de ingang van de Uithof, steeg het enthousiasme, maar wijzer werden ze er niet van. MAAR WAT GAAN WE DOEN DAN!? Nou……Loop maar naar binnen, tot aan het eind en kijk dan uit het raam naar beneden.
 

Een paradijs voor kinderen
 

Tip aan de ouders/begeleiders: bereid ze voor op wat komen gaat! Want het is overweldigend. Zodra m’n neefjes (6 en 10 jaar) de speelarena betraden, kreeg ik even geen contact meer met ze. Hun ogen werden groter en de monden klapten open: DUIZENDEN vierkante meters, vol met luchtkussens, glijbanen, hindernissen, sporten en vele andere activiteiten! Kleurrijk, heel divers en super avontuurlijk. Enigszins bijgekomen van de schrik was het een kwestie van snel omkleden en gaan met die banaan!
 

Hoewel ik eerlijk moet toegeven dat mijn neefjes niet de sportieve genen hebben geërfd, was daar op dat moment niks van te merken. Rennen, kruipen, klimmen, klauteren, sluipen en glijden. Ineens waren het Olympische atleten. Dafne Schippers had ze niet bijgehouden.
 

Voor elk kind wat wils
 

Het Sport en Spelpaleis is voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Aan wat voor activiteiten moet je denken? Bijv. aan bungees en trampolines, survival- en obstakelbanen, springkastelen, een verkeerstuin én een waterpark met een zwembad en een buikglijbaan.
 

Bij aankoop van munten kan je tevens gebruik maken van de extra activiteiten, zoals Doptone, Tokkelen, Boogschieten, Bumperball, Quad rijden en een Obstacle Run Training.
 

De waterattracties maakten de belevenis compleet. Ideaal om af te sluiten met wat verkoeling. Wat ook zeer aangenaam was, is dat de locatie semi-overdekt is. Het heeft dus dezelfde temperatuur als binnen.
 

En wil je als begeleider lekker rustig genieten van je spelende kids? Dan is er ook een terras aanwezig, waar je onder het genot van een drankje heerlijk kunt toekijken. Op het terrein loopt voldoende personeel rond. Er is dus altijd professionele begeleiding aanwezig.
 

Na een uurtje of 2.5 was de tank wel leeg. Voor nu was het goed. Al met al een zeer geslaagde middag, waarin de kids even niet op aarde waren, maar in een hele andere, wonderlijke wereld. Die combinatie van verbazing, verassing en plezier, daar doe je het voor. Na schriftelijke toezegging dat ik de allercoolste neef ter wereld ben, heb ik ze beloofd later weer een keertje mee te nemen. Het Sport en Spelpaleis ziet ons dus snel weer terug!

Review door: Okan Terli