Nieuw:
Stap over en blijf genieten van voordeel
Stap over en blijf genieten van voordeel
21-09-2021 0

Miranda van Wilgen
Miranda van Wilgen
28-06-2021 0

Ga je mee wandelen ?
Ga je mee wandelen ?
09-06-2021 0

Rage Room FUN
Rage Room FUN
01-06-2021 0

Binnenhof in beeld
Binnenhof in beeld
22-05-2021 0

Review oppas madelief: Eindelijk weer eens onbezorgd de hort op!

Posted by admin 06-07-2018 0 Comment(s) Reviews,

Onbezorgd gebruik maken van fijne oppassers via Oppas Madelief


Review door: Graziëlla Guarguaglini 

 

Je stad beter leren kennen en er vaker op uit trekken is het motto van de Hofpas, maar dat is niet altijd even makkelijk met 2 kleine kinderen thuis. Tijd met het gezin doorbrengen vind ik super belangrijk, maar samen erop uit trekken, zonder de kinderen is misschien wel net zo interessant. Even tijd maken voor elkaar en onbezorgd van een hapje en een drankje genieten is dan vaak onze eerste keuze. Je vervolgens nog op een prachtige zomeravond door het Haagse centrum laten meevoeren, is het ultieme dessert. 

 

Samen onbezorgd op pad is eigenlijk alleen mogelijk als je weet dat het thuis met de kinderen goed geregeld is. Anders zit je gewoon niet lekker. Helaas beschikken wij niet over een heel arsenaal aan oppassers, dus hebben wij Oppas Madelief ingezet. Een geweldig bemiddelingsnetwerk met oppassers in je eigen buurt, waar je altijd op kan terugvallen.

 

Oppas Liron
 

En dat is te merken, wij maakten via Laura (onze city-captain) kennis met Liron. Liron belde toen zij werd geboekt gelijk op om even kennis te maken. Ook bood zij aan om (een dag) eerder te komen om ons alvast persoonlijk te ontmoeten. Dat geeft een enorm fijn gevoel. Wij kozen ervoor om Liron een half uurtje eerder te laten komen, zodat wij met z’n allen gezellig aan tafel konden zitten, terwijl de kinderen aten. Het klikte gelijk.

 

Je merkte ook dat Liron veel ervaring heeft met kinderen. Ze wist behendig om te gaan met de onderbroekenlol van mijn 3-jarige en stelde duidelijke kaders toen mijn 5-jarige dochter ging ontdekken uit welk hout Liron is gesneden. Omdat het de eerste keer was, kozen wij ervoor om de kinderen zelf op bed te leggen, zodat Liron alleen nog over de verhaaltjes na hoefde te denken. Maar we weten zeker dat we ook eerder met een uiterst gerust gevoel erop uit hadden gekund.
 

Bedankt Laura en Liron voor een hele fijne avond!

 

Hoe werkt Oppas Madelief?
 

Via de Hofpas maakte ik voor het eerst kennis met Oppas Madelief. Zij zijn een landelijk oppas bemiddelingsbureau, die om verschillende redenen oppassers kunnen vinden. Het fijne is dat iedere stad een eigen city captain heeft die lokaal alle contacten heeft.

Zo is er een persoonlijk contact voor Leidschendam / Voorburg, Den Haag, Rijswijk, Delft, Voorschoten, Leiden, etc. Dit geeft een heel persoonlijk gevoel. Je hebt haar nummer standaard in je telefoon voor de spoedgevallen, maar in principe boek je je oppas 2 dagen tot 3 weken van tevoren via de website.

 

Zo kan je eenmalig een oppas boeken, maar geloof mij, dit ga je vaker doen. Het meest gebruikelijke is dat je een oppas-abonnement neemt t.w.v. €14,99 per maand. Met dit abonnement kan je onbeperkt via de site een oppas boeken.

De “last-minute” en “oppas-ziek” service horen hier gratis bij. Ze worden dus echt je vangnet. Je kan ze altijd bellen en je kan het abonnement ook altijd weer stopzetten.

 

De oppassers zijn allemaal gescreend voordat ze geboekt kunnen worden. Ze zullen altijd gaan voor betrouwbare, leuke, verantwoordelijke oppassers die leuke dingen met de kinderen ondernemen en die op tijd komen. Dat is hun motto en dat is te merken. Je kan Oppas Madelief ook benaderen voor opvang aan huis en au pairs. Benader voor de mogelijkheden jouw eigen city captain.