Nieuw:
Dag van de Aarde
Dag van de Aarde
20-04-2021 0

Voor als het straks weer mag...
Voor als het straks weer mag...
15-04-2021 0

Secretaressedag
Secretaressedag
14-04-2021 0

Wandel tijdens je Werk-dag 2021
Wandel tijdens je Werk-dag 2021
07-04-2021 0

De Vegetarische Toko
De Vegetarische Toko
06-04-2021 0

Review Omniversum, Wilde praktijken in onze achtertuin...

Posted by admin 18-02-2019 0 Comment(s) Reviews,

Wilde praktijken in onze achtertuin...

 

Er vaker op uit trekken dat roepen ze nu niet alleen meer bij de Hofpas, ook bij het Ominversum draait er op dit moment Backyard Wilderness, dat daar helemaal op aansluit. Deze heerlijke film over het wilde leven in onze eigen "achtertuin" motiveert ons om de wereld dichtbij huis met andere ogen te bekijken. Het laat in een tijdsverstek van zeg 45 minuten de 4 seizoenen zien hoe de dieren om ons heen zich gedragen en dan natuurlijk geen hyena's en wilde olifanten, nee gewoon, de eendjes, herten, salamanders, kikkers, muizen en andere vrolijke vogels uit de buurt. Backjard Wilderness Omniversum Hofpas

 

Geweldig groot in beeld gebracht en goed gefilmd waardoor het net leek dat de herten aan ons zaten te snuffelen en je echt als een Niels Holgersson op de rug van een vrolijke gans zat.

 

Dan realiseer je je ook hoe bijzonder ons eigen Omniversum is, dat als een van de weinige IMAX Dome bioscopen op deze wereld je helemaal meesleept in het avontuur. Ondanks dat ik een hele gezellige middag met mijn dochtertje van 4 heb gehad, adviseer ik de door biologie geïnspireerde en toekomstige boswachtertjes vanaf een jaar of 6 / 7 hiermee naartoe te nemen. Zij zullen de middag van hun leven hebben en natuurlijk alle andere mensen die nieuwsgierig zijn welke dieren ook in drukke ontboste gebieden hun weg weten te vinden en heel dichtbij een geweldig leven hebben.

 

Bekijk je Hofpasvoordeel bij het Omniversum

 

Veel plezier alvast! X Ruby en Graziella

 

Review omniversum