Nieuw:
Stap over en blijf genieten van voordeel
Stap over en blijf genieten van voordeel
21-09-2021 0

Miranda van Wilgen
Miranda van Wilgen
28-06-2021 0

Ga je mee wandelen ?
Ga je mee wandelen ?
09-06-2021 0

Rage Room FUN
Rage Room FUN
01-06-2021 0

Binnenhof in beeld
Binnenhof in beeld
22-05-2021 0

Review: Ontbijten bij de Waterreus

Posted by admin 14-05-2018 0 Comment(s) Reviews,

De Waterreus is een permanente strandrestaurant aan het begin van het strand van Scheveningen. Het is een van de weinige restaurants, welke het gehele jaar geopend is.

 

Ik mocht laatst op zondag genieten van het heerlijke ontbijtbuffet bij de Waterreus. Samen met een vriendin had ik gereserveerd en om 10:00 kwamen we aan. Ik was nog niet eerder bij de Waterreus geweest, maar wat een prachtig strandrestaurant! Ze zitten echt op het strand en hebben aan twee zijdes een groot terras. In verband met het slechte weer was het afgesloten, zodat je ook lekker op het terras kon genieten, zonder dat je last had van het slechte weer. Op het terras staan lekkere loungebanken en lage tafels waar je heel gezellig zit.

 

Wij besloten om binnen te gaan zitten aan de hogere tafels. We werden netjes verwelkomd door het personeel en mochten gaan zitten waar we wilden. Vervolgens werd er gevraagd wat we wilden drinken en werd ons verteld dat we lekker van het ontbijtbuffet konden pakken wat we wilden. Mijn vriendin en ik houden allebei erg van lekker eten en ontbijt- en lunchgerechten zijn onze favorieten! Dus ik was super benieuwd wat voor lekkers ze allemaal hadden.

 

Het ontbijtbuffet

 

En wauw! Wat een mega uitgebreid buffet! Echt niet normaal! Verse zalm, roerei, bacon, worstjes, pannenkoeken, croissantjes, vers afgebakken broodjes, gewoon brood, yoghurt en allerlei lekkers om er in te doen, zoals crusli met rozijnen, cornflakes, vers fruit, diverse superfoods (lijnzaad, cranberries etc.). Het was echt super veel. Maar ook heel veel zoete lekkernijen, love it! Donuts, chocoladecake, muffins, soesjes, cakejes, kaneelbroodjes en zoet beleg als jam en hagelslag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik begon met yoghurt met fruit, cranberries, lijnzaad en cruesli. Daarbij een broodje, roerei, zalm, kaas en wat salade, (ohja er is ook nog een saladebar).

 

Het was echt super lekker en we hebben gezellig zitten eten en kletsen. Tijd voor ronde 2, en die mocht natuurlijk ook wat zoets bevatten. Ik nam een pannenkoek met nutella en banaan, een kaneelbroodje, wat fruit en offcourse een donut.

Het was allemaal echt heel lekker en ik ga zeker nog eens ontbijten bij de Waterreus!

 

Het buffet wordt tot half 12 aangevuld en het ontbijt blijft tot 12 uur staan, maar je mag natuurlijk zo lang als je wilt blijven zitten.

 

Ontbijten kan elke zondag vanaf 9 uur tot 12 uur.

Het beste is om vooraf even te reserveren, zodat je zeker weet dat er plek is. Toen wij er waren was het wat slechter weer en zaten er toch meerdere gezinnen en stelletjes. Dus ik kan me goed voorstellen dat het met mooi weer super druk kan zijn.

 

Check het profiel van de Waterreus, want naast het heerlijke ontbijt kan je hier ook terecht voor lunch, diner en het is een hele mooie plek voor bijvoorbeeld je bruiloft of jubileum.

 

 

Wij hebben in ieder geval genoten!