Nieuw:
Moederdag Fotoshoot
Moederdag Fotoshoot
06-05-2021 0

Dag van de Aarde
Dag van de Aarde
20-04-2021 0

Voor als het straks weer mag...
Voor als het straks weer mag...
15-04-2021 0

Secretaressedag
Secretaressedag
14-04-2021 0

Wandel tijdens je Werk-dag 2021
Wandel tijdens je Werk-dag 2021
07-04-2021 0

Genieten, spelen en heerlijk eten bij Soeboer in Moerwijk

Posted by admin 06-03-2018 0 Comment(s) Reviews,

Een echte verrassing, daar waar je het niet verwacht!

review Soeboer Moerwijk

 

Afgelopen week heb ik het genoegen gehad om samen met mijn man en twee meiden heerlijk Indonesisch te eten bij Soeboer Garden Restaurant in Moerwijk. Dit jaar bestaan ze 60 jaar en iedereen kent Soeboer sinds 1970 van de Brouwersgracht, daarvoor waren ze gevestigd aan de Koningsstraat in Den Haag. Wat velen niet weten is dat zij ook een restaurant hebben in Moerwijk vlak naast het station. Het zit in een prachtig omgebouwde stadsboerderij in een modern jasje en van alle gemakken voorzien. Het is hier goed parkeren en goed bereikbaar met het OV. Ook hebben zij een heerlijk terras aan het water (met een hekje voor de kinderen), een grote speeltuin met klimrekken, schommels en glijbanen, en een serre met vrolijke vogels. We zijn expres vroeg naar Soeboer Garden gegaan, zodat de kinderen nog lekker konden spelen in de speeltuin terwijl wij neerstreken met een drankje.

 

rijsttafel bij SoeboerUiteindelijk kom je hier natuurlijk voor het Indonesische eten. De kaart is zeer gevarieerd en daarom hebben mijn man en ik ons laten verrassen met wat achteraf het Biasa menu bleek te zijn. Mijn kinderen zijn gelukkig helemaal weg van Soto Ajam en kip sate, dus ook zij kwamen helemaal blij en voldaan weer thuis van een hele gezellige en lekkere avond!

 

Soeboer Garden Restaurant is 7 dagen in de week geopend vanaf 16.00 uur en in het weekend al vanaf 15.00 uur. Dus ook voor een late lunch of een gezellige aangeklede borrel kan je hier prima vertoeven. Naast het restaurant zit ook Warung Soeboer waar je het eten kan afhalen om er lekker thuis van te genieten. 

 

 

 

Review door: Graziella 

 

Bio

Naam: Graziella

Leeftijd: 36        

Werk: Relatiemanager bij De Hofpas      

Woonsituatie: Getrouwd met Oscar en 2 super gave dochters van 3 en 5 jaar oud

Interesses: Koken, lekker en gezond eten, reizen en tijd met familie doorbrengen