Nieuw:
Moederdag Fotoshoot
Moederdag Fotoshoot
06-05-2021 0

Dag van de Aarde
Dag van de Aarde
20-04-2021 0

Voor als het straks weer mag...
Voor als het straks weer mag...
15-04-2021 0

Secretaressedag
Secretaressedag
14-04-2021 0

Wandel tijdens je Werk-dag 2021
Wandel tijdens je Werk-dag 2021
07-04-2021 0

Biek Bikes - Strandfietsen en goede koffie

Posted by admin 06-02-2018 0 Comment(s) Reviews,

Een van de gelukkige winnaars van het Gouden Hofpasspel won 2 x 2 uur strandfietsen bij Hofpas-partner Biek Bikes. Bij Biek Bikes kan je terecht voor heerlijke koffie, reparatie, onderhoud van uw fiets, verhuur van Beachbikes en in de winkel vindt je een uitgebreide selectie sportvoeding van Born.  

 

Winnaar Edwin Benders schreef voor De Hofpas hoe geweldig hij het vond!


"Gisteren ben ik de prijs die ik gewonnen had na het vinden van de Gouden Hofpas gaan verzilveren. Het weer was nu eindelijk goed, zonnig maar wel koud. 

De prijs was 2 uur met speciale strandfietsen van Biek Bikes op het strand van Kijkduin naar Hoek van Holland heen en weer crossen. Dit was echt Top!! 

Je komt gemakkelijk door het zand met die dikke banden en komt op plekken waar je anders niet zo snel komt. 

 

De zandmotor (tussen Kijkduin en Monster) is inmiddels een prachtig en zeer uniek stuk natuur geworden. Op het opgespoten zand zijn allemaal nieuwe duintjes ontstaan, echt schitterend om doorheen te fietsen. Met een stevige wind in de rug waren we in een klein half uur met wat foto momentjes in Hoek van Holland.

 

De terugrit had qua zwaarte veel weg van een flinke bergpas. Door de stevige noord/oosten wind (kracht 5/6) in combinatie met het zand, werd het een een serieuze bergtraining die overeen kwam met een bergrit van zo’n 15 km en een stijgingspersentage van zo’n 9%.

 

Na 2 uur stevig fietsen kwamen we weer terug bij Biek Bikes. Dit zaakje is met zijn fietsen en heerlijke koffie eigenlijk een oase op Kijkduin.

Vooral in het weekeind maar ook door de week is dit voor veel racefietsers een plek waar ze na hun training een lekker bakkie gaan doen. Ik ga daar zeker een gewoonte van maken!

Een echte aanrader dus!!"

 

- Edwin Benders