Nieuw:
Stap over en blijf genieten van voordeel
Stap over en blijf genieten van voordeel
21-09-2021 0

Miranda van Wilgen
Miranda van Wilgen
28-06-2021 0

Ga je mee wandelen ?
Ga je mee wandelen ?
09-06-2021 0

Rage Room FUN
Rage Room FUN
01-06-2021 0

Binnenhof in beeld
Binnenhof in beeld
22-05-2021 0

Beleef het Pinksterweekend met Hofpasvoordeel

Posted by admin 04-06-2019 0 Comment(s)

Het is lekker lang weekend! Maandag zijn we een extra dag vrij i.v.m. Pinksteren dus wat ga jij doen dit weekend? Ga je er lekker op uit met de familie of met je vrienden? En wat ga je dan doen?

Wat is er allemaal te doen tijdens het Pinksterweekend in Den Haag?

Wij zetten een aantal uitjes voor je op een rij waar je met je familie en vrienden naar toe kan.

Ontdek de leukste uitjes in Den Haag!

 

De leukste uitjes tijdens het Pinksterweekend

 

Wowzone

Ben je op zoek naar wat meer spanning en sensatie? Een leuk uitje met wat meer actie? Daag je vrienden uit voor een potje lasergamen of kijk wie als eerste kan ontsnappen uit de Escaperoom!  Bekijk hier jouw voordeel!

 

Aloha

Heerlijk met de voeten in het zand, surfplank onder je arm en een ervaren leraar die jou precies vertelt hoe je het beste een golf kan pakken. Geniet daarna van een hapje en drankje in het gezellige paviljoen. Ontdek jouw voordeel op een introductieles Surfen.

 

Madurodam

Beleef Nederland in het klein in Den Haag. Madurodam is de stad vol miniaturen, doe-dingen en attracties! Zowel indoor als outdoor. Een leuk uitje voor het gezin met kinderen! Bekijk hier het voordeel op je toegangstickets.

 

Ooievaart

Ga lekker een stukje varen en ontdek Den Haag op een andere manier dan met het OV of te voet. Vaar lekker door de Haagse grachten en geniet. Bekijk hier het voordeel.

 

Jeu de boulesclub de goede worp

Hier leer je de fijne kneepjes van een fascinerende sport. Een super leuke activiteit en eens echt iets anders. Laat je verrassen en beleef plezier. De vereniging is voor jong en oud.

Bekijk hier de megadeal die je ontvangt op vertoon van je Hofpas!

 

Sportpark de star

De 18 holes Pitch & Put golfbaan is een van de leukste Pitch & Put golfbanen van Nederland. Het is echt golf maar dan net even iets anders. Je hebt geen golfbewijs nodig om te kunnen golfen en je kan spelen samen met familie, vrienden collega’s. Oftewel, iedereen is welkom! Ontdek het Hofpasvoordeel.

 

Fijn Pinksterweekend!