De Hofpas wordt een spaarpas!

Posted by admin 07-03-2019 0 Comment(s) Over de Hofpas,

De Hofpas wordt een spaarpas! Binnenkort kan je met je Hofpas punten sparen bij diverse ondernemers in jouw buurt. Met deze punten kan je sparen voor korting op producten, eten en drinken, beauty- en wellness, culturele uitjes en meer!

 

Spaar voor korting met De Hofpas 

 

Bij elke aankoop die je doet bij een van de aangesloten ondernemers spaar je punten op je pas. Deze kan je vervolgens bij alle aangesloten ondernemers weer uitgeven en profiteren van korting of zelfs gratis producten! Jij bepaalt zelf waar je jouw punten aan besteed.

 

Sparen biedt meer mogelijkheden dan alleen je korting met je Hofpas. Zo kan je bij elke aankoop punten sparen en deze de volgende keer inwisselen voor een korting maar je kan ook doorsparen voor gratis producten of een leuk uitje met het gezin met hoge korting. Er is van alles mogelijk. Binnenkort kan je ook punten sparen voor een goed doel of een vereniging. Zo kan je jouw punten doneren aan een goed doel waarmee je zelf bijdraagt aan de samenleving maar je kan ook punten sparen voor bijvoorbeeld jouw sportvereniging zodat zij nieuwe attributen kunnen aanschaffen. 

 

Spaar punten voor: 

  •     producten van lokale winkels
  •     eten en drinken in restaurants
  •     beauty- en wellness
  •     culturele uitjes
  •     sport & beweging
  •     attracties 
  •     events
  •     goede doelen

 

Waar en wanneer kan ik sparen?

Het spaarsysteem wordt geleidelijk uitgerold vanaf juni dus de komende periode kan je bij sommige ondernemers punten sparen. Bij de ondernemers die nog niet over zijn, krijg je het gewone voordeel zoals je met je Hofpas gewend bent. Klik op de filter bij alle voordelen om te zien waar jij al punten kan sparen en verzilveren. 

 

Bekijk hier de video voor meer informatie en uitleg over de nieuwe spaarpas. 

 

Hoeveel punten spaar ik?

Het aantal punten dat je spaart per aankoop verschilt per partner. In het profiel van de ondernemer zie je hoeveel punten je spaart op de aankoop. 1 Hofpaspunt is gelijk aan € 0,01 cent. Voorbeeld: je ontvangt 5% spaarpunten bij een ondernemer en je koopt voor €10,- producten of diensten bij die ondernemer dan krijg je €0,50 cent aan Hofpaspunten wat gelijk is aan 50 Hofpaspunten.

 

 

Download de app en registreer jezelf 

Zo heb je hem altijd op je mobiel! Met de app kan je sparen, verzilveren en je saldo bekijken. 

Let op: Klik na het downloaden op registreren. 

  

Daarnaast kan je de Hofpas gratis af halen in de winkel van de aangesloten spaarpartners. 

 

Belangrijk voor bestaande pashouders

Helaas werken de oude pasjes (uitgegeven voor juni 2019) en inloggevens niet met het nieuwe scansysteem. Registreer je simpel opnieuw via de app of haal gratis een nieuw pasje op. 
 

Meer Informatie

Hou de site in de gaten voor meer informatie. 

 

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of via 070-2211485

 

Team De Hofpas