Nieuw:
Stap over en blijf genieten van voordeel
Stap over en blijf genieten van voordeel
21-09-2021 0

Miranda van Wilgen
Miranda van Wilgen
28-06-2021 0

Ga je mee wandelen ?
Ga je mee wandelen ?
09-06-2021 0

Rage Room FUN
Rage Room FUN
01-06-2021 0

Binnenhof in beeld
Binnenhof in beeld
22-05-2021 0

Sit back, relax and enjoy the show: 6 x voordelig naar het theater

Posted by admin 26-03-2019 0 Comment(s) Artikelen & Specials,

Het grote rode doek, spotlights, dans, muziek en spetterende optredens. Houd je ook van een leuk avondje theater? Bij onderstaande Hofpaspartners kan je extra voordelig langs voor jouw favoriete musical, theatervoorstelling of muziekshow. Sit back, relax and enjoy the show!
 

Theater Dakota

Naast het brede, reguliere aanbod vind je bij Theater Dakota ook het beste van de buurt (Escamp) terug op het podium; Buurtinitiatieven, verenigingen en lokale ambassadeurs spelen een prominente rol in de programmering.
 

Dakota biedt meer dan alleen theater. In samenwerking met Filmhuis Den Haag heeft Dakota de oude docentenkamer in Zuid57 omgetoverd tot een mooie filmzaal met 63 stoelen. Hier worden 2 tot 3 keer per dag nationale en internationale films van topkwaliteit vertoond. 

Bekijk hier het voordeel
 

DiamantTheater

Hét wijktheater voor heel stadsdeel Haagse Hout. Als Cultuuranker is het DiamantTheater voor iedereen! Ons programma aanbod is breed, gevarieerd en bestaat uit toneel, theater, muziek, kindervoorstellingen, workshops en nog veel meer.
 

Bekijk hier het voordeel
 

Korzo Theater

Korzo staat bekend als een avontuurlijk podium voor jonge, getalenteerde artiesten in het oude stadshart van Den Haag. Korzo is daarbij ook een van de belangrijkste moderne dansproducenten in Nederland. 

Bekijk hier het voordeel
 

Stadstheater Zoetermeer

Het Stadstheater is het culturele hart van Zoetermeer en omgeving. Ieder seizoen zijn er 250 hilarische, mooie, ontspannende en indrukwekkende voorstellingen te zien. De unieke 360º events zijn te vinden in alle hoeken en gaten van het theater, zowel in als rond het gebouw. 
 

Bekijk hier het voordeel

 

Theater Ludens

Dé culturele hotspot van Leidschendam-Voorburg! Met meer dan 150 voorstellingen kan je hier terecht voor een geweldig aanbod op het gebied van cabaret, toneel, jeugdvoorstellingen, concerten en films. 

Daarnaast organiseert Ludens samen met haar partners veel maatschappelijke activiteiten die de bewoners van Leidschendam-Voorburg ten goede komen.
 

Bekijk hier het voordeel
 

De Rijswijkse Schouwburg

Van Jandino Asporaat tot Karin Bloemen en van Brigitte Kaandorp tot Jan Smit. Opera, operette, ballet, moderne dans, toneel, cabaret en meer. Als het door het land toert doen ze ook de 'Rijswijkse' aan…. 
 

Bekijk hier het voordeel