Nieuw:
Miranda van Wilgen
Miranda van Wilgen
28-06-2021 0

Ga je mee wandelen ?
Ga je mee wandelen ?
09-06-2021 0

Rage Room FUN
Rage Room FUN
01-06-2021 0

Binnenhof in beeld
Binnenhof in beeld
22-05-2021 0

Beleef Madurodam met korting!
Beleef Madurodam met korting!
20-05-2021 0

Volop media aandacht voor lancering

Posted by admin 12-10-2017 0 Comment(s) Nieuws,

 Zondag 1 oktober is De Hofpas officieel gelanceerd op Kijkduin. Voor en na de spectaculaire lancering is de Hofpas breed in de media geweest. We geven even een kort overzicht:

 

Agnes Kamstra intervieuw hofpas partner Jerry MensingVoor de lancering is José Bosch, projectleider van De Hofpas, te gast geweest in het ochtendprogramma van Radio west. In het interview benadrukte zij het sociale karakter van de pas, zowel voor de pashouder, de partners en de Hofpas als bedrijf. In de aanloop naar het evenement was er aandacht in het Algemeen Dagblad en en bij de lokale televisiezender regioTV in het programma Regio TV aan tafel.

 

Berichten over de lancering zijn opgenomen op de website van Den HaagFM en ook de nieuwe website ‘In de Buurt’ heeft aandacht besteed aan de lancering zowel voor- als achteraf. De aankondiging van het evenement sierde ook de voorpagina van de Posthoorn. 

 

Aandacht natuurlijk ook in de media rond het gebied waar de lancering heeft plaatsgevonden. Artikel in de Loosduinse Krant en het blad van Beach-ResortKijkduin.

 

 

Al met al behoorlijk wat aandacht die er voor zorgde dat de Lancering een leuke en goed bezochte happening was.