Nieuw:
Stap over en blijf genieten van voordeel
Stap over en blijf genieten van voordeel
21-09-2021 0

Miranda van Wilgen
Miranda van Wilgen
28-06-2021 0

Ga je mee wandelen ?
Ga je mee wandelen ?
09-06-2021 0

Rage Room FUN
Rage Room FUN
01-06-2021 0

Binnenhof in beeld
Binnenhof in beeld
22-05-2021 0

Kerstmarkten Den Haag 2019

Posted by admin 10-12-2019 0 Comment(s) Artikelen & Specials,

Kerst is on the way! Gezellig inkopen doen en genieten van muziek, verhalenvertellers, glühwein en de Kerstman. Den Haag staat bol van de kerstmarkten en -activiteiten.


Van grote, spectaculaire evenementen tot knusse, intieme buurtfeesten. Bekijk hier wat er allemaal (in jouw winkelstraat) te beleven valt:

 

12-23: Royal Christmas Fair

Het Lange Voorhout wordt omgetoverd tot een haast sprookjesachtig tafereel. Honderd kersthuisjes met de mooiste producten, kerstkoren, vuurtjes, kerstacteurs, glühwein, optredens en nog veel meer. De Royal Christmas Fair is dagelijks van 12.00 - 21.00 uur gratis te bezoeken.

 

14 dec: Winterlicht 2019

Waan je even in winterwonderland. Tussen 12:00 en 22:00 uur veranderen het Regentessen- en Zeeheldenkwartier in een supersfeervolle route langs toffe lokale ondernemers. Je ontdekt alle plaatselijke pareltjes! Ook als het op eten aankomt, want lunchrooms en restaurantjes zijn er genoeg. Tussendoor bijtanken doe je op de drie pleinen die je tegenkomt.

 

14-15 dec: Winter Wonder Leidschenveen

Gezellig schaatsen op de schaatsbaan van bijna 100 m2. Geniet daarnaast van sfeervolle kerstkraampjes, muziek, winterse hapjes & drankjes.

 

14 dec: Kerst in de Keizerstraat

Een kastanjepoffer, Christmas photobooth, verhalenverteller, Virtual Reality arreslee rit op de Noordpool en nog veel meer!

 

14 dec: Kerstmarkt voor honden - Weissenbruchstraat

Ja je leest het goed……een kerstmarkt, special voor je trouwe viervoeter! In de winkel van Happy Critters komt Milbemax voorlichting geven over hun producten en is de Kerstman aanwezig om op de foto te gaan met de honden. Verder zijn er veel kerstartikelen voor de viervoeters en warme drankjes voor de baasjes.

 

15 dec: Kerstmarkt Emma’s Hof

Jaarlijkse buurtkerstmarkt met heel veel gezelligheid. Er zijn kraampjes met verkoop van homemade producten, 2 workshops in de oranjerie voor jong en oud, er worden prachtige kerstliederen gezongen en dit jaar is er voor het eerst een kerstmuziekbingo.

 

15 dec: Kerst in de Hof van Wouw

Bezoekers krijgen hier een uniek festijn voorgeschoteld. Met kerstliederen uit Finland en Italië kan zelfs van een feest worden gesproken, waarin de banden met Europese vrienden worden aangehaald. Samen genieten van vrolijk kerstgezang terwijl er ook het een en ander te versnaperen valt.

 

15 dec: Wintervuurwerk 2019

Het kleinschalige evenement met intiem karakter is vrij toegankelijk voor iedereen. De shows zijn goed zichtbaar vanaf het strand en boulevard en vinden onder voorbehoud van weersomstandigheden plaats.

 

19 dec: Kerst in het Winkelcentrum Waldeck

In de Kids Art Factory is er een kerst knutselplein ingericht. Voor de kleinste creatieveling is het mogelijk om een eigen wenskaart en kerstballen te versieren of het kleuren van een mooie kleurplaat.

 

21 dec: Kerst Belgisch park

Sfeervol shoppen in het Belgisch Park. De kerstman komt en onze eigen Dickens Band loopt rond. Onder het genot van een gratis glaasje glühwein of warme choco kan je ook marshmallows roosteren.

 

21 dec: Dickens festival Loosduinen

Zaterdag 21 december is het erfgoedpark weer het decor van een groot festival in de sfeer van Charles Dickens. Iedereen kan en mag meedoen in een rol of als bezoeker. Kom en bekijk de meest kleurrijke figuren tegen uit de boeken van Dickens.

 

21 dec: Kerst in Winkelcentrum Loosduinen

Leuke (kinder)activiteiten & live-kerstmuziek. Een aanrader om dit evenement te combineren met een bezoek aan het Dickensfestival (zie hierboven).

 

21 dec: Kerstfeest Leyweg met hartenwensactie

Doe een mooie wens voor jezelf of een ander, dan gaan de kerstelfjes van Leyweg aan de slag om enkelen in vervulling te laten gaan. Je wens kun je tot 31 december inleveren in de overdekte passage bij een mega (2x2m) hart... niet te missen dus!

 

Twee dagen lang is het daarnaast Kerstfeest op de Leyweg! Met een rodelbaan op het Marktplein, gezellige kerstmuziek van de kerstband, een bezoekje van Santa himself en veel kinderactiviteiten is het extra leuk om te shoppen voor kerstcadeautjes!

 

22 dec: Flagship X-Mas Market Prins Hendrikstraat

Kom helemaal in de kerststemming op deze speciale kersteditie van de Flagship Market. Veel leuke kraampjes vol met lekker eten, drinken, kunst, vintage, unieke spullen en dat alles in knusse kerstsfeer.

 

22 dec: Wintervuurwerk 2019

Het kleinschalige evenement met intiem karakter is vrij toegankelijk voor iedereen. De shows zijn goed zichtbaar vanaf het strand en boulevard en vinden onder voorbehoud van weersomstandigheden plaats.