Gezellige kerstmarkten in Den Haag

Posted by admin 29-11-2017 0 Comment(s) De buurt in,

 

Den Haag maakt zich op voor een gezellige Kerst. Kerstbomen, Glühwein en levende kerststallen. Op onderstaande markten komt u het allemaal tegen. Struin ze af en kom lekker in de sfeer van de komende feestdagen. 

 

 


Royal Christmas Fair, Lange Voorhout (15 - 24 december)

 

royal winter fair langevorhoutHet Lange Voorhout in Den Haag vormt alweer voor het vierde jaar het sfeervolle decor voor de Royal Christmas Fair. Van vrijdag 15 tot en met zondag 24 december kunnen bezoekers zich onderdompelen in een sprookjesachtige kerstwereld die wordt omlijst door de statige panden van 'deze mooiste laan van Europa'.  

 

Zo’n honderd kraampjes verkopen typische kerstproducten en winterse lekkernijen. De Royal Christmas Fair is dus de perfecte plek om kerstinkopen te doen en tegelijkertijd te genieten van de mooiste dagen van het jaar. Want met vuurkorven, duizenden twinkelende lichtjes, glühwein, een wintertuin, een bezoek van de Kerstman en diverse optredens vind je hier de ultieme kerstsfeer.

 

De kerstmarkt is dagelijks geopend van12.00 tot 21.00 uur (op 24 december tot 19.00 uur)

 

 

Kerstmarkt Prins Hendrikstaat  (16 december)

 

Aanstaande zaterdag is de kerstmarkt in de Prins Hendrikstraat en wij zijn er ook bij! Je kan bij ons ijssterren knippen, je nagels laten lakken en de Hofpaskleurplaat inkleuren. Er zal ook een schaatsbaantje voor kinderen zijn, dus neem hun schaatsen mee!

 

Kom je ook?

 

Daarnaast is er vrijdag, zaterdag en zondag een uniek experiment bij Pied-A-Terre. Een vernissage waarbij jij de prijs van de kunst bepaalt! Kijk voor meer info op: victorhoefnagels.nl

 

Winkelcentrum Mariahoeve (16, 20 en 23 december)

 

‘In winkelcentrum Mariahoeve is altijd wat te doen’. Op de agenda van Mariahoeve staan verschillende kerstactiviteiten geprogrameerd.

Kerstballenshow. Op 16 december mag u op vertoon van een kassabon van deze dag, grabbelen tussen alle mooie kerstballen van onze Kerstman, waarmee u kans maakt op shoptegoed.  De kerstman is er tussen 12.00 en 16.00 uur.
Op 20 december komt Popkoor: Just For Fun! naar Mariahoeve. Just For Fun is een gezellig, groots popkoor dat tussen 14.00 en 16.15 uur verschillende sets kerstliederen zingt. Zo kom je heerlijk in kerstsfeer. Gezellig!
Op 23 December ontvangt u tussen 12.00 en 16.00 uur van onze kerstvrouwen een heerlijk gratis kerstkransje.

 

 

Winkelcentrum Ypenburg (17 december)

 

Op zondag 17 december organiseert winkelcentrum Ypenburg voor de derde keer op rij haar Kerstmarkt. Vele winkeliers presenteren zich in de inmiddels bekende sfeervolle Dickenshuisjes. Daarnaast worden een aantal leuke winterse activiteiten georganiseerd. Het belooft een mooie grote kerstmarkt te worden want de markt is ook open voor bedrijven van buiten het winkelcentrum.

 


reinkenstraat

Reinkenstraat (10 december) 

 

Op de kerstmarkt op 10 december is alles ‘kerst’ in de Reinkenstraat! Een kerstman die gezellig met iedereen op de foto gaat, een kerstkoor dat de mooiste kerstliedjes zingt en een levende kerststal… om maar wat te noemen. Maak het mee tussen 12.00 en 18.00 uur.

 

De sfeer in de Reinkenstraat is nu al op-en-top feestelijk dankzij de vele prachtige lichtjes door de hele straat!

 

 

Boulevard Kijkduin (10 december)

10 december staat ook Kijkduin in het teken van Kerst. Struin langs de vele kraampjes met hapjes, antiek, home-made producten en cadeaus. Laat je inspireren en kom lekker in kerstsfeer.

 

 

Winterfair Keizerstraat Scheveningen (16 december)

 

Een leuke kerstmarkt in één van de gezelligste straten van Scheveningen! Naast de gezellige kramen is er tijdens deze markt een levende kerststal, heerlijke gluhwein en warme chocolademelk. Mensen kunnen zelfs op de foto met de kerstman! Mis hem niet!

 

 

Home Made Wintermarket Hofkwartier (17 december)

 

Op zondag 17 december is hij er weer! De Home Made Winter Market in het Haagse Hofkwartier. Deze sfeervolle, sprookjesachtige wintermarkt in Dickens Stijl.

Tijdens de markt vind je in het Haags Hofkwartier en op het plein rondom de Grote Kerk verschillende leuke kraampjes die volstaan met curiosia, kunst en creatieve-, vintage- en designproducten. Maar je vindt er natuurlijk ook boeken en antiek. Er is live muziek en bij diverse stand kun je hapjes, Glühwein en andere drankjes bestellen.

 

 

Winterfair landgoed Dorrepaal ( 15 december)

 

Op vrijdag 15 december tussen 16.00 en 21.00 wordt Landgoed Dorrepaal in Leidschendam omgetoverd tot een sprookjesachtige Winterfair. Er zijn verhalenvertellers in het bos en creatieve kerstworkshops voor kinderen.Theatergroep Deep Deep en Popkoor Flashback verzorgen sfeervolle optredens en uiteraard zijn er volop lekkere hapjes en drankjes. Kom ook langs, het belooft heel leuk te worden. Uiteraard kun je ook je kerstboom kopen bij de Dorrepaal.

Voor Hofpashouders geldt; 2 gratis bekers chocomel bij elke kerstboom. 

 

 

Surprise Yourself Zeeheldenkwartier (2, 9, 16 en 23 december)

 

Wij vieren graag de feestdagen met al onze bezoekers, bewoners, vrienden en fans! Daarom organiseren onze speciale zaken (gratis) in-store events zoals proeverijen, mini-workshops, stylingtips en win-acties op alle zaterdagen voor kerst. 

Dit maakt het shoppen naar een cadeau voor de kookliefhebber, designer, fashion-diva, sportfreek, yoga-guru, of globetrotter nog leuker! Want wie je ook op je lijstje hebt staan; je vindt in het Zeeheldenkwartier zeker iets dat bij hem of haar past. Onze winkels zitten namelijk boordevol cadeaus! #surpriseyourself

 

 

Lichtjesavond en Kerstmarkt OCK ( 15 en 16 december)

 

Lichtjesavond en Kerstmarkt, 2 lichtpuntjes in uw agenda…
Ook dit jaar twinkelen er twee lichtpuntjes in de donkere decembermaand…
Zet ze maar vast in uw agenda: 
Lichtjesavond vrijdag 15 december van 16.00-20.00 uur en
Kerstmarkt op zaterdag 16 december van 10.00-16.00 uur.

Dit jaar is het wéér sfeervoller op Buitenplaats Ockenburgh. Als je de aan de buitenkant prachtig gerestaureerde Villa ziet met die schitterende moestuin erachter, dan ervaar je dat.
En in die schitterende entourage van ons aller landgoed, vieren we voor het derde jaar op rij ons feërieke buurtfeest. Dat wordt weer gezellig genieten op vrijdag 15 december. U bent welkom vanaf ongeveer 16.00 uur om langs de marktkraampjes te struinen voor kadootjes en te genieten van het lekkers dat Kasserie Ock voor u bereidt.
En natuurlijk staat er ook weer die prachtige kerstboom, waarvan traditioneel tussen 17.00 en 18.00 uur de lichtjes worden ontstoken door een prominente Hagenaar. Wie weet, is er ook nog een verrassing….
Reserveren voor de winterse daghap kan via: reserveringen@brasserieock.nl

Ook de Kerstmarkt op zaterdag 16 december is een belevenis voor jong en oud. Hapjes, drankjes en cadeautjes voor de Kerst, elke kraam heeft wel iets voor u in petto, van 10.00 tot 16.00 uur.

 

 

Ook in het overzicht?

 

Organiseert jouw straat of winkelcentrum ook een gezellige kerstmarkt?  Laat het weten dan voegen we de markt toe aan dit overzicht