.

Hofpas zomervoordelen #1 - bespaar op je voorbereidingen

Posted by admin 27-06-2018 0 Comment(s) aanbieding uitgelicht,

Korte broeken, zonnebrillen, de tuin in, gezellige terrasjes en uitjes met het gezin. Het is er weer tijd voor, want de zomer is officieel van start gegaan. In de Hofpas zomerspecials informeren en inspireren we je over de meest zonnige aanbiedingen van onze partners.
 

#1: Hofpaskorting op je vakantievoorbereidingen

Terwijl we juli naderen, de temperaturen stijgen en de (klein)kinderen de laatste schooldagen ingaan, is het tijd om je alvast voor te bereiden op alle leuke dingen die je wilt gaan ondernemen deze vakantie.

Van zomerse kleding en nieuw leesvoer tot een check-up voor je auto, met onderstaande 10 aanbiedingen ga je goed voorbereid op vakantie.
 

1. Hema Voorschoten

Koffers, reisaccessoires, toilettassen, badkleding en nog veel meer; voor een groot reis- en vakantieassortiment moet je bij de Hema zijn.
Hofpasvoordeel: 10% korting op het assortiment*
 

2. Safety Camera

Inbrekers hebben geen vakantie. Sterker nog, ze draaien overuren deze maanden. Zorg voor een goede beveiliging en voorkom inbraak.
Hofpasvoordeel: 10% korting op de complete sets
 

3. Huna Camping en Outdoorshop

Van wandelschoenen, slippers en slaapzakken tot klamboes en kampeer accessoires. Huna is de camping- en outdoor speciaalzaak. 
Hofpasvoordeel: Gratis paar sokken bij aankoop van Bridgedale wandel/berg schoenen
 

4. Opticus

De zonnebrillencollectie van Opticus is mooier en uitgebreider dan ooit, waarbij je keuze hebt uit meer dan 300 brillen.
Hofpasvoordeel: 15% korting op een zonnebril
 

5. Chase – Beachfactory

Bij Chase - Beachfactory vind je alles wat je nodig hebt voor een O'Neill-dag op het strand: van bikini’s en slippers, tot sunshorts en badlakens.
Hofpasvoordeel: 10% korting op de nieuwe collectie
 

6. Vakschoenmakerij Esdras Leyweg

Nog even je schoenen een goede schoonmaakbeurt geven? Of heb je een extra paar sleutels nodig voor degene die op het huis gaat passen? Esdras helpt je uit de brand.
Hofpasvoordeel: 10% korting op het assortiment
 

7. Comfortland

Hulpmiddelen nodig voor extra comfort tijdens je vakantie? Comfortland is dé thuiszorgwinkel in Den Haag.
Hofpasvoordeel: 10% korting op de normale verkoopprijzen
 

8. Autocentrum Voorschoten

Laat je auto nog even checken en wassen voor je vertrekt.  Autocentrum Voorschoten is actief in verkoop, inkoop, onderhoud, reparatie en carwash.
Hofpasvoordeel: Wasprogramma 1 (meest uitgebreide wasprogramma) van €15 voor €10
 

9. Farm de Beauty

Geef jezelf en je huid een oppepper en ga ontspannen op vakantie. Gezichtsbehandelingen, huidverbetering, ontharing en ook permanente make-up. 
Hofpasvoordeel: 10% korting op alle behandelingen
 

10. Batavia Boeken

Nieuw leesvoer nodig voor in de vliegtuig, op het strand of de camping? Hier vind je een breed assortiment 2e handsboeken. Geniet van een goed boek en droom even helemaal weg. 
Hofpasvoordeel: 10% korting op alle boeken