Nieuw:
Ga je mee wandelen ?
Ga je mee wandelen ?
09-06-2021 0

Rage Room FUN
Rage Room FUN
01-06-2021 0

Binnenhof in beeld
Binnenhof in beeld
22-05-2021 0

Beleef Madurodam met korting!
Beleef Madurodam met korting!
20-05-2021 0

Opening De Opkikker
Opening De Opkikker
17-05-2021 0

Herfstvakantie evenementen

Posted by admin 19-10-2018 0 Comment(s) Artikelen & Specials,

Tijdens de herfstvakantie zijn er weer veel leuke activiteiten in Den Haag. Zo is er een expo op Scheveningen, heeft Madurodam een nieuwe attractie en kan je schaatsen bij Mingle Mush. Op 27 oktober kan je met De Hofpas ook voordelig naar ADO – NAC!

 

Sea Sights Expo – 19 t/m 21 oktober

Het innovatiefestival aan en over de kust. Op Scheveningen kan je van 19 t/m 21 oktober een kijkje nemen in de toekomst van steden aan zee. Toekomstmakers presenteren hun visie op de ontwikkeling van de kust. Entree is gratis, tickets voor summit €25,-.

 

Braderie met kinderrommelmarkt en Halloween in de Leyweg - 20, 24, 26, 27 en 28 oktober

Op 20, 24, 26, 27 en 28 oktober kan je griezelen in de Leyweg! Bij het Speelhonk kan je allemaal Halloween activiteiten doen. Van maskers maken tot pompoenen snijden, verkleedwedstrijd en levende pompoenen. Op vrijdag, zaterdag en zondag is er zelfs een spookhuis. Op 26, 27 en 29 oktober is er ook weer een gezellige braderie met kinderrommelmarkt.  

 

ADO - NAC – 27 oktober

Op zaterdag 27 oktober speelt ADO tegen NAC en jij kan hier bij zijn voor maar €10,-! Beleef Haagse passie, strijd en Haagse Bluf in het stadion! Speciaal voor Hofpashouders zijn er 2 vakken gereserveerd. Je mag per persoon 4 kaarten bestellen dus je kan ook je vrienden en familie meenemen. Log in en bestel je tickets.

 

 

Madurodam https://www.dehofpas.nl/image/Blogartikelen/madurodam%20herfst.jpg

Nieuw in Madurodam: De Waterwolf! Een nieuwe indoor attractie waarbij je beleeft hoe de Nederlanders op een onmogelijke plek van water land wisten te maken. Het is een interactieve show over de meest indrukwekkende overwinning op het water; de drooglegging van het Haarlemmermeer.

 

Mingle Mush schaatsen

T/m 11 november kan je schaatsen op het Anna van Buerenplein naast de Mingle Mush. Iedereen is welkom om te komen schaatsen, de baan is elke dag geopend en er zijn schaatsen te huur. De ijsbaan is overdekt dus ook met slecht weer kan er gewoon geschaatst worden.

Tickets: kinderen t/m 2 jaar: GRATIS, kinderen van 3 tot t/m 12 jaar: € 3,50, 13 jaar en ouder: € 5,50 en schaatshuur: € 3,50

 

 

Speurtocht Parkoers

Bij Parkoers in het Zuiderpark kan je een samen met de kids een hele leuke speurtocht doen. De speurtocht gaat door het hele Zuiderpark en je komt meer te weten over het Zuiderpark en de natuur. Zo moeten de kinderen ook 3 stuks afval meenemen naar Parkoers om zich bewust te maken van de natuur en afval. Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. De speurtocht kost €2,- p.p. maar dit is inclusief wat te drinken voor de kinderen. Na de speurtocht kan je bij Parkoers genieten van iets te drinken of te eten. Alle gerechten zijn hier duurzaam en lokaal. Een echte aanrader. Graziella ging al eerder naar Parkoers voor de speurtocht en wat te eten, lees hier haar review!