De gezamelijke webshop van heel Den Haag

Posted by admin 02-06-2017 0 Comment(s) Dit is de Hofpas,

Hofpas wordt naast een voordeelpas ook de gezamelijke webshop van heel Den Haag. Lokale winkeliers tonen in de webshop van de Hofpas gezamelijk hun assortiment waardoor er één grote Haagse one-stop webshop ontstaat. Bij de Hofpas noemen we dat 'online winkelen in de buurt'.

 

overzichtelijk

 

Zo kun je gemakkelijk online snuffelen bij honderden lokale aanbieders. Oriënteren, vergelijken, zoeken en kopen. Allemaal bij lokale retailers en alles overzichtelijk bij elkaar. Van dat kleine zaakje met die kekke spullen tot de meest high-end modezaak. En alles daar tussen in. 

 

Je hoeft dan dus niet steeds naar nieuwe websites te navigeren. Op Hofpas is alles bijeen gebracht, ook van die winkels en aanbieders die eerder helemaal niet makkelijk online te vinden waren. Misschien hadden ze eerder geen webshop of waren ze wel erg ver in de Google-zoekreslutaten weggezakt. Het aanbod online is dus enorm toegenomen, makkelijker te vinden en zal in de toekomst alleen nog maar verder toenemen.

 

altijd in de buurt 

 

Als je winkelt met de Hofpas weet je één ding zeker: het is altijd in de buurt. Dat heeft verschillende voordelen. Je kan besparen op verzendkosten. Je kunt je aankopen namelijk altijd in de buurt ophalen. En dat scheelt behoorlijk. Zeker voor kleinere aankopen waarbij de verzendkosten relatief hard aantikken.  

 

Lokaal winkelen heeft ook het voordeel dat je kunt gaan passen en kijken voordat je tot een koop besluit. Door je eerst online te oriënteren, ga je niet onvoorbereid de stad in, maar ga je doelgericht te werk zodat je lekker veel tijd overhoudt om te snuffelen naar die leuke verrassing.

 

altijd voordelig

 

en bij lokale winkeliers, online of gewoon in de winkel, houden we ons geld lokaal en daar profiteren we allemaal van. Jij ook. Want met de Hofpas profiteer je altijd van aantrekkelijke kortingen en acties.

 

De Hofpas: locals for locals.