Nieuw:
Stap over en blijf genieten van voordeel
Stap over en blijf genieten van voordeel
21-09-2021 0

Miranda van Wilgen
Miranda van Wilgen
28-06-2021 0

Ga je mee wandelen ?
Ga je mee wandelen ?
09-06-2021 0

Rage Room FUN
Rage Room FUN
01-06-2021 0

Binnenhof in beeld
Binnenhof in beeld
22-05-2021 0

Uitgelicht: 8 bijzondere familiebedrijven met Hofpasvoordeel

Posted by admin 02-07-2019 0 Comment(s) Artikelen & Specials,

Een ode aan het familiebedrijf; het zijn de diesels onder de bedrijven en de ruggengraat van onze economie. Het vakmanschap, de innovatie, de service en maatschappelijke betrokkenheid zijn typische kenmerken van een succesvol familiebedrijf. 

Ook met de Hofpas kan je bij veel familiebedrijven terecht. Hieronder lichten we er enkele uit, waar je tevens profiteert van een leuk voordeel:
 

 

1. Opticus Leyweg

Al decennialang het vertrouwde adres voor brillen, contactlenzen, zonnebrillen, kinderbrillen én optometrische onderzoeken. Deskundigheid staat hier centraal.
 

Hofpasvoordeel: 15% korting op alle zonnebrillen.

 

2. Edisons Verlichting

Edisons Verlichting heeft duizenden lampen in het assortiment. Daarnaast kan je hier ook terecht voor aanverwante producten, zoals lampen en bijpassend schakelmateriaal.
 

Hofpasvoordeel: €44 per uur (i.p.v. € 55) op de montage van je verlichting.
 

3. Hoeve Biesland

Een biologisch-dynamische boerderij, gelegen in de Bieslandse polder met 150 melkkoeien, een eigen slagerij, natuurbeheer, bakkerij, educatie en een groentetuin.
 

Hofpasvoordeel: Een GRATIS doosje van 6 biologische eieren bij een besteding vanaf €10.
 

4. Poelier Ammerlaan

Een bekend begrip in Den Haag en omstreken. Gelegen in het chique Statenkwartier kan je hier al decennialang terecht voor een ruim en kwalitatief assortiment aan wild en gevogelte.
 

Hofpasvoordeel: 10% korting op kippenvleugels & kipborrelsticks. 

 

5. Bos Optiek

Bestaat al meer dan 90 jaar! Persoonlijke aandacht en service staan hier altijd voorop. Of je nu op zoek bent naar een leesbril, zonnebril, lenzen of een ander soort bril, bij Bos Optiek ben je aan het juiste adres.
 

Spaarpercentage: 6%

 

6. Restaurant Amici

Een Napolitaans familiebedrijf, gevestigd aan Van Speijkstraat in Den Haag. De eigenaars kennen de Napolitaanse keuken als geen ander. Naast de heerlijke Italiaanse gerechten, serveert Amici ook de lekkerste wijnen op de beste temperatuur.
 

Spaarpercentage: 11%
 

7. Schippers Lijsten

De liefde voor het vak zit letterlijk en figuurlijk in het bloed bij R.M. Schippers en Zonen, encadreurs sinds 1885. De huidige eigenaar van de lijstenmakerij, Rob Schippers, is namelijk de vijfde generatie van het familiebedrijf die zijn expertise inzet zodat elk (kunst)werk de lijst krijgt die het verdient.


Hofpasvoordeel: 15% korting op alles.

 

8. Hozee Tweewielers

Alle bekende fietsmerken zijn hier vertegenwoordigd. Daarnaast heeft Hozee een groot assortiment aan regenkleding, fietstassen en -manden, kratten, helmen, bellen, sloten en nog veel meer. Broer en zus, Dennis en Monique, staan hier dagelijks voor je klaar.
 

Hofpasvoordeel: 10 % korting op alle accessoires/onderdelen in de winkel