Nieuw:
Ga je mee wandelen ?
Ga je mee wandelen ?
09-06-2021 0

Rage Room FUN
Rage Room FUN
01-06-2021 0

Binnenhof in beeld
Binnenhof in beeld
22-05-2021 0

Beleef Madurodam met korting!
Beleef Madurodam met korting!
20-05-2021 0

Opening De Opkikker
Opening De Opkikker
17-05-2021 0

Eten bij Kitchen Rani is een feestje!

Posted by admin 02-03-2018 0 Comment(s) Reviews,

door Kim van der Beek

 

 

 

Onlangs heb ik bij Indiaas restaurant Kitchen Rani  gegeten. Het zit aan de linkerkant van het Kurhaus in Scheveningen. Het restaurant heeft een moderne, sfeervolle en luxe inrichting dus voor mijn gevoel was ik écht een avondje uit.

 

Bij Kitchen Rani werken ze á la carte maar ook met een buffet. Meestal ben ik niet zo van de buffetten maar het zag er allemaal schitterend en overdadig uit. Daarom kozen wij er deze keer wel voor. Ook was er een open keuken met koks uit India en ik zag dat alles vers werd bijgevuld. We werden hartelijk welkom geheten door het personeel, naar een leuke tafel gebracht en we kregen al snel onze welkomstdrankjes, natuurlijk gratis op vertoon van de Hofpas.

 

Smaakbommetjes
Aan iedere gast wordt het buffet uitgelegd. Erg fijn ondanks dat ik wel vaker Indiaas heb gegeten. En dan is de tijd van jou. We liepen langzaam richting buffet en nu zag ik het pas goed van dichtbij; wat een heerlijke gerechten lagen er allemaal. Rogan Josh, leila rijst, lamsvlees, butter chicken, etc.


Arjan ging gelijk voor het lamsvlees en ik ging voor de salades en wat hapjes. De 2e ronde ging ik voor warm, mijn favoriet is nl. butter chicken. Die is hier lekker mild, dus niet te pittig. Wat een keuzes. Wat er voor ons beiden uitsprong was het appelgerechtje wat bij de salades ligt. Er zitten diverse kruiden overheen en het was echt een smaakbommetje!! Je proeft dat alles vers is en authentiek is bereid. Wat is Indiaas eten hier een feestje. Het garlic naan brood werd aan tafel geserveerd en de rode huiswijn was ook erg goed. En toen hadden we al bijna genoeg gegeten…

 

 

Toetjes en nog eens toetjes

Op naar de toetjes natuurlijk, daar hadden we speciaal een plekje voor overgehouden. Deze avond waren het Europese desserts. Van mango cheesecake en griesmeelpudding tot aan witte chocolade Panna Cotta (!). Laat je verrassen en eet eens bij Kitchen Rani, de hospitality is erg goed en ze hebben hele goede recensies op iens! Extraatje; je kunt van te voren aangeven dat je een uitrijkaart wilt ontvangen en dan parkeer je gewoon gratis, in hartje Scheveningen!! En dan niet vergeten aan het eind zoals wij en dat je dan weer terug moet lopen.

Kitchen Rani

Gevers Deynootplein 223

2586 CT Den Haag

070 35 44 457