Nieuw:
Stap over en blijf genieten van voordeel
Stap over en blijf genieten van voordeel
21-09-2021 0

Miranda van Wilgen
Miranda van Wilgen
28-06-2021 0

Ga je mee wandelen ?
Ga je mee wandelen ?
09-06-2021 0

Rage Room FUN
Rage Room FUN
01-06-2021 0

Binnenhof in beeld
Binnenhof in beeld
22-05-2021 0

5 x er op uit met De Hofpas

Posted by admin 12-03-2019 0 Comment(s) Artikelen & Specials,

Shop liever lokaal en houd jouw buurt levendig en gezellig . Ga er eens wat vaker op uit en ontdek wat Den Haag allemaal te bieden heeft. Er zijn zoveel leuke winkels om bij te shoppen en uitjes om te doen!

 

Wist je dat je bijvoorbeeld bij Omar Munie korting krijgt op vertoon van je Hofpas, of bij de schaatsbaan van De Uithof? Maar ook bijzondere restaurantjes zoals Da Sebastiano en de nieuwste Hotspot Haley’s Comet Breakfastclub. Ook kan je terecht bij diverse Musea zoals COMM, Beelden aan Zee en het Mauritshuis of het theater zoals Theater Dakota en het DiamantTheater.

 

Ontdek Den Haag met De Hofpas! Ga er op uit!

 

 1. Filmhuis Den Haag, prachtige films en een restaurant met een super mooi uitzicht over Den Haag. Het Filmhuis is een podium voor eigentijdse filmkunst en klassiekers. Ben jij als naar het Filmhuis geweest? Ontdek de vele bijzondere films in het Filmhuis!

  Hofpasvoordeel: €1,50 korting* op alle filmtickets (m.u.v. vrijdag, zaterdag en feestdagen na 17.00 uur)

  tuk tuk den haag
 2. Tuk Tuk Den Haag, hoe leuk is het om met een Tuk Tuk de stad te zien! Een Tuk Tuk is natuurlijk sowieso al leuk maar op deze manier ontdek je de stad op een hele andere manier. 

  Hofpasvoordeel: 10% korting op een citytour.

   
 3. The Pool 36, ga een avondje uit met vrienden of familie en ga eens poolen. Bij The Pool 36 kan je als beginner maar ook als gevorderde terecht. Super leuk en echt eens iets anders dan een avondje in de kroeg hangen.

  Hofpasvoordeel: 2e uur poolen gratis! Dus nu € 9,- i.p.v. € 18,- voor 2 uur poolen. Ook krijg je een gratis Hofpas snackgarnituur als je 2 uur gaat poolen!

   
 4. Willemsvaart, vaar door de grachten van Den Haag met de Willemsvaart. Net als met de Tuk Tuk zal je de stad op een hele andere manier ontdekken en zien. Je komt in buurten die je misschien nog niet eerder gezien had. Ook leuk om samen met de kinderen te doen!

  Hofpasvoordeel: € 2,50 korting op een volwassenen ticket en ieder 3e kind gratis (3 t/m 11 jaar). Geldig van zondag t/m vrijdag. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Maximaal 2 tickets per Hofpas. Willemsvaart

   
 5. Haagse Toren, het herkenningspunt van de stad. Geniet van een adembenemend uitzicht op de 92,5 meter hoge toren. Dit moet je echt eens gedaan hebben.

  Hofpasvoordeel: € 1,- korting per persoon op de toegangsprijs. Maximaal 4 personen per pas.