Nieuw:
Ga je mee wandelen ?
Ga je mee wandelen ?
09-06-2021 0

Rage Room FUN
Rage Room FUN
01-06-2021 0

Binnenhof in beeld
Binnenhof in beeld
22-05-2021 0

Beleef Madurodam met korting!
Beleef Madurodam met korting!
20-05-2021 0

Opening De Opkikker
Opening De Opkikker
17-05-2021 0

De Hofpas viert de 400ste aangesloten ondernemer

Posted by admin 14-12-2017 0 Comment(s) Partnernieuws,

team hofpas team maisonAfgelopen week heeft De Hofpas, met Maison – The Barber in My Zone, haar 400ste Hofpaspartner feestelijk verwelkomd.

 

Deze professionele barber en tevens dames beautysalon bij de Haagse Hogeschool is de 400ste ondernemer die zich heeft aangesloten bij De Hofpas. Deze mijlpaal werd in de zaak gevierd met een speciaal daarvoor gebakken Hofpas taart, gemaakt door Sabsy Cakedreams, een Hofpas-partner dat zich al eerder dit jaar heeft aangesloten.

 

De Hofpas verbindt en inspireert

 

“We zijn trots dat in zo’n korte tijd zo veel bewoners en ondernemers dit initiatief hebben omarmt", aldus José Bosch, directeur van De Hofpas. "We vinden het gaaf als mensen nieuwe ontdekkingen doen in hun eigen buurt en stad. Onze missie is om bewoners meer te verbinden met hun buurt en te inspireren vaker activiteiten te ondernemen in de buurt waarin zij wonen. Dat is goed voor bewoners, maar ook voor de wijkeconomie. Hoe meer mensen lokaal boodschappen doen en activiteiten ondernemen des te beter is het voor ons allemaal. We zijn dan ook blij met elke nieuwe partner die zich aansluit bij De Hofpas."

 

Berry Boon, de oprichter van Maison, The Barber in My Zone die met een enthousiast team dagelijks werkt aan de schoonheid van zowel mannen als vrouwen in zijn salon, was totaal verrast de  400ste partner te zijn. “Ik had helemaal geen idee dat al zoveel ondernemers zich hebben aangesloten” aldus Berry.