Nieuw:
Stap over en blijf genieten van voordeel
Stap over en blijf genieten van voordeel
21-09-2021 0

Miranda van Wilgen
Miranda van Wilgen
28-06-2021 0

Ga je mee wandelen ?
Ga je mee wandelen ?
09-06-2021 0

Rage Room FUN
Rage Room FUN
01-06-2021 0

Binnenhof in beeld
Binnenhof in beeld
22-05-2021 0

In Mariahoeve is altijd wat te doen!

Posted by admin 15-06-2017 0 Comment(s) De buurt in,

De slagon van Mariahoeve is:'Er is altijd wat te doen'. Zou het echt waar zijn? Nou reken maar!

 

In Mariahoeve is inderdaad altijd wat te doen! In het winkelcentrum rijgen ze de ene actie aan de andere. En ze doen dat wonderwel. Leuk, gevarieerd en altijd verrassend.En ze pakken daarbij ook nog eens behoorlijk uit.

 

Echt leuke acties in Mariahoeve

 

Rond vaderdag kon je bijvoorbeeld voor lang weekend een cabrio winnen. En wie nou niet even lekker de blits maken? Op Valentijnsdag ging de winnaar er met een minuut lang gratis winkelen vandoor. En dat is ook lekker. Net als de actie. Je moest namelijk  je  geliefde precies 1 minuut kussen. En dat is sowieso winst, want dat doe je ook niet elke dag, laten we eerlijk zijn.

 

Rond kerst verrees er een wensboom midden in het winkelcentrum waarbij iedereen een wens voor zichzelf of voor een ander kon achterlaten. De winkeliers uit Mariahoeve hebben van al deze wensen er maar liefst 5 vervuld! De één was al blij met nieuwe Pokémonkaarten, een ander met een slagroomtaart met staatslot of een mooi flesje echte parfum. Één vrouw heeft 2 anderen blij verrast met een bloemstuk. Maar als klap op de vuurpijl: George van 10 jaar wenste voor zijn moeder een nieuwe fiets. Daar zeg je toch geen nee tegen. Superlief!  Benieuwd naar de komende acties in Mariahoeve? Klik hier op de agenda. Het gaat het hele jaar door.

 

Naast deze acties is Mariahoeve natuurlijk ook gewoon een goed winkelcentrum. Het winkelcentrum heeft twee verdiepingen en biedt ruimte aan meer dan 30 winkels waar je terecht kunt voor al je dagelijkse boodschappen. Maar in Mariahoeve zijn bijvoorbeeld ook een kaasspecialist, Indonesische afhaal/toko of een eerste klas fietsenwinkel gevestigd, om maar wat te noemen. Het aanbod is heel divers. Benieuwd naar het volledige aanbod in Mariahoeve? Klik hier. En inmiddels hebben al heel wat winkeliers zich aangesloten bij de Hofpas, zodat je daar met korting kunt shoppen of kunt rekenen op een aardig extraatje.

 

Het winkelcentrum is gelegen aan Het Kleine Loo 320A in de wijk mariahoeve en is heel goed te bereiken met lijn 6. Tramhalte Vlamenburg is recht voor deur. Je kunt je auto gratis parkeren op het royale parkeerdek.

 

Winkelcentrum Mariahoeve verrast. Echt waar!