Nieuw:
Stap over en blijf genieten van voordeel
Stap over en blijf genieten van voordeel
21-09-2021 0

Miranda van Wilgen
Miranda van Wilgen
28-06-2021 0

Ga je mee wandelen ?
Ga je mee wandelen ?
09-06-2021 0

Rage Room FUN
Rage Room FUN
01-06-2021 0

Binnenhof in beeld
Binnenhof in beeld
22-05-2021 0

Bouck's Festival

Posted by admin 19-10-2017 0 Comment(s) De buurt in,

Bouck’s Festival komt er weer aan! Op zaterdag 21 oktober 2017! Dit wordt de 2de editie van het Bouck’s Festival. Wederom zullen diverse gevestigde Haagse artiesten en nieuw talent optredens verzorgen in verschillende winkels van de Boekhorststraat én zal er als toevoeging deze editie ook buiten van alles te beleven zijn.

 

flyer bouck's festival

 

BOUCK's Festival vindt plaats op totaal 17 locaties gevestigd aan de Boekhorststraat. Het gratis evenement zal dit jaar openen met de publieksfavoriet Convoi Exeptional die het publiek dansend richting de straat zal begeleiden. Onder andere The Makery, Anyframe, Casa Galo en What's Happening openen deze editie hun deuren voor diverse optredens.

 

Bijzondere concertlokaties

 

Alleen deze avond kunnen de bezoekers genieten van muziek op deze bijzondere concertlocaties. In de winkels laten onder andere Beyond the Moon, The Crimson Kings en Toine Scholten hun talent horen. Als toevoeging op de eerste editie kan men deze keer ook genieten van een aantal kleine belevenissen buiten, gepaard met een hapje en een drankje. 

 

Eind-act in Bleyenberg


Om 21:00 uur zijn alle bezoekers en ondernemers uitgenodigd om te genieten van de eind-act in het pas geopende Bleyenberg op de hoek van de Grote Marktstraat en de Boekhorststraat (Grote Marktstraat 10) om daarna door te stromen naar de afsluiting van de Haagse Popweek in het Paard. 


Met Bouck’s Festival zetten de Winkeliersvereniging Boekhorststraat LEEFT, Hummingbird Music & Kreativ Events Nederland zich in om het Haagse publiek de straat met zijn vele facetten te omarmen.

 

Programma

 

21 oktober 2017 in Den Haag – Boekhorststraat
Tijden van evenement: 16:00-22:00
Openbaar evenement – iedereen is welkom!


Deelnemende locaties: The Makery, Studio Joske, Concept store Liries, Dorst Craft Beer Shop, Café Koos, N&M Tapijt, Bouwmarkt Modern, Casa Galo, What’s Happening, Gordijnwereld, Sabsy Cake Dreams, Anyframe, Stahlecker Behang, Stars & Stripes, Lutherse Kerk en Bleyenberg


Programmering: de complete programmering is te vinden op Facebook