Nieuw:
Stap over en blijf genieten van voordeel
Stap over en blijf genieten van voordeel
21-09-2021 0

Miranda van Wilgen
Miranda van Wilgen
28-06-2021 0

Ga je mee wandelen ?
Ga je mee wandelen ?
09-06-2021 0

Rage Room FUN
Rage Room FUN
01-06-2021 0

Binnenhof in beeld
Binnenhof in beeld
22-05-2021 0

Bijzondere Ondernemers Uitgelicht: De Haagse Zwam, Happy Tosti en MenuThuis

Posted by admin 16-05-2019 0 Comment(s) Het verhaal van ...,

Den Haag heeft veel zelfstandig ondernemers. Allemaal mensen met een liefde en passie voor een bepaald vak of product. Elke ondernemer heeft een verhaal, een verhaal waarom hij/zij deze onderneming is gestart, wat de onderneming onderscheidt van alle andere en waarin hij/zij het verschil wilt maken.

 

Inmiddels hebben meer dan 600 ondernemers zich aangesloten bij de Hofpas en willen we je graag kennis laten maken met alle bijzondere ondernemers.

 

Deze keer willen we je graag kennis laten maken met De Haagse Zwam, Happy Tosti en MenuThuis.

 

HaagseZwam – Duurzamer dan de Haagse Zwam kan bijna niet

 

De HaagseZwam kweekt Oesterzwammen op koffiedik. Het bijzondere van dit product is dat alles duurzaam is, van de Oesterzwammen die op de fiets bij lokale restaurants gebracht worden tot aan de grondstof koffiedik. Het koffiedik is een verse, schone en lokale grondstof voor de Oesterzwammen. En zelfs het koffiedik wordt met de fiets bij diverse lokale plekken opgehaald.

De Haagse Zwam is een hele bijzondere duurzame onderneming die ergens voor staat. Namelijk zo min mogelijk afval produceren, een beter milieu en een mooiere wereld.

En.. nu hebben ze ook echt heerlijke bitterballen met oesterzwammen! 

Klik hier voor meer informatie over misschien wel de duurzaamste onderneming van Den Haag! 

Natuurlijk krijg je hier ook voordeel, klik hier en ontdek jouw korting.

 

Happy Tosti – een werkplek voor mensen met- en zonder arbeidsbeperking en heerlijke duurzame tosti’s

 

Letterlijk een blije tosti, is opgericht om zoveel mogelijk mensen met- en zonder arbeidsbeperking een leuke, leerzame en betaalde werkplek te bieden. Meer dan 65% van de medewerkers heeft een arbeidsbeperking. Happy Tosti is een prachtig initiatief! Ze maken gebruik van producten met een duurzame herkomst zoals het bio brood, de bio kaas, eerlijke koffie en soep van verspilde groentes. Happy Tosti heeft een minimale voedselverspilling door een slimme menukaart en een efficiënt inkoopsysteem. Ze maken zo min mogelijk gebruik van verpakkingsmaterialen en als ze die dan toch moeten gebruiken, dan zijn die duurzaam.

 

Meer weten over Happy Tosti? Klik dan hier

Benieuwd naar jouw Hofpasvoordeel? Bekijk dan hier het voordeel op vertoon van je Hofpas.

 

Menu-Thuis – Menuutje thuis zonder koken

 

Als je wilt genieten van een heerlijke, gezonde maaltijd moet je naar Menu-Thuis. Hier kan je echt verrukkelijke kant-en-klare gerechten afhalen. En ja, deze zijn gezond en echt een culinair (afhaal)hoogstandje.

 

Menu-Thuis leidt jonge koks op in zijn keuken, werkt met bijzondere producten van lokale ondernemers en is daardoor ook duurzaam. Maar duur, dat dan weer niet. Voor een verse afhaalmaaltijd betaal je zo’n 7,- en dat is het zeker waard.

 

Ontdek jouw Hofpasvoordeel bij Menu-thuis.