Nieuw:
Flessentuintje
Flessentuintje
12-01-2021 0

2021
2021
29-12-2020 0

Galerie Schippers presenteert
Galerie Schippers presenteert
29-12-2020 0

Winter Fietstour
Winter Fietstour
02-12-2020 0

4 Hofpas-Tips voor Sinterklaas
4 Hofpas-Tips voor Sinterklaas
02-12-2020 0

bijeenkomst van ZZP Loosduinen

Posted by admin 08-11-2017 0 Comment(s) Nieuws,

'Ben je startend zzp'er? Kom dan op woensdag 15 november naar de bijeenkomst van ZZP Loosduinen!

 

zzp loosduinen netwerkbijeenkomstZZP Loosduinen is een netwerkorganisatie waar je nieuwe mensen kunt leren kennen, elkaar kunt versterken door samenwerkingen aan te gaan of opdrachten kan scoren.

 

ZZP Loosduinen is vrijwillig initiatief van Simone Bergmann (Bergmann Media) die ook zelfstandig ondernemer is. Het netwerk bestond in oktober alweer drie jaar! Aanvankelijk was de bedoeling om drie bijeenkomsten te organiseren, maar vanwege de enthousiaste reacties is besloten dit netwerk een permanent karakter te geven.

 

Presentatie over De Hofpas 

 

Er zijn inmiddels 15 bijeenkomsten geweest.  De rode draad: uitwisselen kennis, elkaar versterken (samenwerken), ruilen/delen ('meer mogelijk met minder').  Er zijn elevator pitches, een presentatie/workshop en het laatste uur kunnen zzp'ers onderling informatie (bijv. visitekaartjes) uitwisselen. Op de bijeenkomst van 15 november zal José Bosch een presentatie geven over De Hofpas.

 

Bijeenkomsten vinden altijd plaats in een laagdrempelige, open, ontspannen sfeer. Je vindt het in de eerste plaats leuk om van anderen te leren en door hen geïnspireerd te worden. Wees vooral jezelf.

 

Ervaringen van deelnemers van vorige bijeenkomsten 

 

"Ik vind dit écht een van de leukste netwerken, ik kom er altijd blij vandaan!" (Bianca Moolman, personal organizer)

"Bedankt voor deze bijeenkomst. Ik heb veel inspiratie en interessante contacten opgedaan!" (Ilse Mijnhart, sociaal ondernemer)

"Uit contacten van dit netwerk (ZZP-netwerk Loosduinen!) en 15 maanden overleg, vorige week donderdag de opdracht voor onderzoek naar het oude Vredesteinkantoor aan de Oude Haagweg getekend" (Henk Slijp, HSlijp Advies)

"Wanneer is de volgende bijeenkomst?! Ik vind het erg gaaf, omdat je altijd wel nieuwe ideeën en inspratie opdoet en ook feedback krijgt" (Raymond Vrolijk, Vrolijk Internet Services)

 

Enthousiast? Mail snel naar zzploosduinen@gmail.com en ontvang het programma! Meer lezen op  www.heartcorebizz.nl.