Belangrijk nieuws van de Hofpas

Posted by admin 28-05-2020 0 Comment(s) Nieuws,

 

In deze Corona-crisistijd is winkelen en uitgaan aan banden gelegd en na 2 maanden intelligente Lock-down is het gebrek aan inkomsten en steun ook voor de Hofpas reden om een aantal noodzakelijke en ingrijpende wijzigingen in het concept aan te brengen.

We hebben moeten besluiten per direct te stoppen met de Hofpas als algemene kortingspas voor iedereen en verder te gaan als ledenvoordeelpas voor leden van de Volharding, de initiatiefnemer van het concept.
 
We hopen dat je tot nu toe veel plezier aan de Hofpas hebt gehad en bieden je de mogelijkheid om hem als voordeelpas bij de ruim 600 aangesloten winkeliers te blijven gebruiken.

Dit is mogelijk door eenvoudig en geheel gratis lid te worden van de Volharding. Naast het gebruik van de Hofpas maak je met je gratis lidmaatschap de Volharding sterker zodat we kunnen blijven werken aan een fijne, sociale en sterke lokale samenleving.

Onder de nieuwe leden worden 10 prijzen van € 200,- aan hofpaspunten verloot!

 

 

 

 

  • Je gratis lidmaatschap is op ieder moment zonder kosten opzegbaar.
  • Je kunt je Hofpas blijven gebruiken.
  • Je maakt kans op één van de 10 prijzen van € 200,-

 
We hopen overigens dat de Gemeente Den Haag, gestart met de promoten van de kreet ‘Koop Lokaal”, net als ons de meerwaarde van het Hofpas-concept ziet en ons financieel gaat ondersteunen, in dat geval is het stoppen van het puntensysteem tijdelijk. We denken je daar in het 4e kwartaal verder over te informeren.
 
Blijf gezond en de lokale economie ondersteunen!
Het Hofpasteam, onderdeel van de Volharding.
Meer lezen over 'de Volharding' , haar ruim 27.000 leden en hun initiatief de Hofpas? Lees meer op http://www.devolharding.nl

Tags: nieuws hofpas