Nieuw:
Stap over en blijf genieten van voordeel
Stap over en blijf genieten van voordeel
21-09-2021 0

Miranda van Wilgen
Miranda van Wilgen
28-06-2021 0

Ga je mee wandelen ?
Ga je mee wandelen ?
09-06-2021 0

Rage Room FUN
Rage Room FUN
01-06-2021 0

Binnenhof in beeld
Binnenhof in beeld
22-05-2021 0

13 aanbiedingen om 2020 goed af te trappen

Posted by admin 08-01-2020 0 Comment(s) Artikelen & Specials,

2020: het begin van een nieuw decennium. Tijd om weer nieuwe doelen voor jezelf te stellen. Of je nou gezonder wilt leven, meer de rust wilt zoeken of vaker leuke dingen wilt doen, met De Hofpas hopen we lokaal winkelen en erop uitgaan nog aantrekkelijker voor je te maken.

 

Hieronder vind je 13 aanbiedingen om het jaar goed te beginnen. Vergeet niet om de app te downloaden of een nieuw pasje op te halen, zodat je ook gebruik kunt maken van spaaraanbiedingen.

 

Sport & Gezondheid
 

Curves Scheveningen

Curves is een uniek 30 minuten fitness concept, speciaal ontwikkeld voor vrouwen. Curves geeft je een complete cardio en krachttraining, waarbij je iedere keer tot 500 kilocalorieën verbrandt. 

Hofpasvoordeel: 2 weken GRATIS sporten t.w.v. €25*

 

The Fitness House

Fitness, aerobics, spinning en nog veel meer. The Fitness House heeft veel faciliteiten, moderne apparatuur en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling van de leden.
 

Hofpasvoordeel: 6 maanden €10 korting per maand*

 

Wake up Yoga

Yoga, meditatie en levenskunst. Ervaar rust en balans in het moment en weet wat wezenlijk is. Yoga verbindt je lichaam, geest en ziel met elkaar. Ervaar meer rust en ontspanning. 

Hofpasvoordeel: 4 proeflessen yoga voor €20*

 

Bailine Den Haag

Richt zich op verbetering van gezondheid en welzijn van de vrouw. Het geautomatiseerde systeem kan worden ingezet bij figuurcorrectie, gewichtscontrole en pijnbestrijding. 

 

Hofpasvoordeel: 1% van het totaalbedrag in spaarpunten

 

Mijn Eetcoach

Afvallen en op gewicht blijven? Mijn Eetcoach helpt met gezond afvallen, ZONDER dieet. Volg het coachingstraject en werk aan gezonde eetgewoontes. 


Hofpasvoordeel: Voedingscheck voor €90 i.p.v. €105

 

Kleding, schoenen & accessoires

 

Bos Optiek

Nieuw jaar, nieuwe bril!  Het assortiment is zeer breed, met zowel bekende modemerken als de zogenaamde insidersmerken. Ook voor contactlenzen kan je hier terecht.

 

Hofpasvoordeel: 6% van het aankoopbedrag in spaarpunten
 

College Harpers

College damesmode ligt op loopafstand van het Centraal Station en diverse ministeries en brengt een sportieve collectie voor werk, vrije tijd of een feestje.

 

Hofpasvoordeel: 10% korting op het assortiment

 

NOI Conceptstore

Naast modemerken als Saint Tropez, Neo Noir en Miss Miss, vind je hier fraaie accessoires en woondecoratie. Binnenwandelen bij NOI is al een feestje op zich: eigenaresse Pauline Beaumont is van oorsprong etaleur, je ziet meteen dat zij weet wat stylen is.

 

Hofpasvoordeel: 5% van het aankoopbedrag in spaarpunten

 

Xcelsior

Niet zomaar een sportzaak, maar een innovatief kenniscentrum. Met bewegingsexperts en uitgebreide analysemethodes, verzekeren zij klanten van passende schoenen en goed onderbouwd medisch advies om blessurevrij te kunnen sporten of bewegen.
 

Hofpasvoordeel (1): 10% korting op sportschoenen (niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen)
 

Hofpasvoordeel (2): QuickScan (loopanalyse en voetfunctie onderzoek) van €17,50 voor €10,-

 

Eten & drinken
 

Fast & Vegan

Vegan of niet, hier ben je aan het goede adres om lekker te eten, te kletsen, te werken of een beetje voor je uit te staren. Geniet van een heerlijk ontbijt, lunch of gewoon iets lekkers!

 

Hofpasvoordeel: 5% van het aankoopbedrag in spaarpunten

 

Restaurant LaSalle

Koken “op zijn Frans”, zonder fratsen! Er is altijd keuze uit een vis-, vlees- of vegetarisch gerecht. Daarna kan je kiezen uit een selectie van desserts of een Frans kaasplankje.

 

Hofpasvoordeel: 6% van het aankoopbedrag in spaarpunten.
 

Madal Bal

Madal Bal introduceerde een formule met onder meer een juice bar, vers afgebakken biologische brood, gezonde ‘to-go’ producten, een uitgebreide kaasafdeling, en een eigen health centre.

 

Hofpasvoordeel: Bij besteding van €10 of meer een gratis biologische snackreep van Taste of Nature 

 

Karsten en Kuiper

Biedt wekelijks wisselende gerechten vanaf €7,75. Je kunt kiezen tussen vegetarisch-, vis- en vleesgerechten. Een verantwoord alternatief voor de traditionele afhaal- en bezorg gerechten.

 

Hofpasvoordeel: Bij het afhalen van een maaltijd een GRATIS homemade brownie