Nieuw:
Stap over en blijf genieten van voordeel
Stap over en blijf genieten van voordeel
21-09-2021 0

Miranda van Wilgen
Miranda van Wilgen
28-06-2021 0

Ga je mee wandelen ?
Ga je mee wandelen ?
09-06-2021 0

Rage Room FUN
Rage Room FUN
01-06-2021 0

Binnenhof in beeld
Binnenhof in beeld
22-05-2021 0

Weekendtips 12 en 13 januari

Posted by admin 09-01-2019 0 Comment(s) Artikelen & Specials,

Het is weer weekend! Wat gaan we doen? Na de dure decembermaand is het natuurlijk fijn om iets leuks te gaan doen wat ook nog eens voordelig is. Wij zetten de leukste activiteiten met Hofpasvoordeel voor het weekend van 12 en 13 januari voor je klaar.

 

Fijn weekend!

 

Nederlandse modelspoortreindagen – De Broodfabriek | 12 en 13 januari ’19 

 

Dit weekend vinden de Nederlandse modelspoortreindagen in de Broodfabriek plaats. HET evenement dat nagenoeg alle facetten van de modelspoor wereld beslaat. Je kan modelbanen bekijken, modeltrein-trends ontdekken, modeltreinen en toebehoren kopen. Er zijn meer dan 150 stands en 20 tentoonstellingen, waarvan 15 primeurs!

 

Bekijk hier je Hofpasvoordeel bij De Broodfabriek

 

Mingle for Kidsclub – Mingle Mush | 13 januari

 

Zondag kan je vanaf 14:00 spelen, knutselen, schminken en je idool ontmoeten! Zoals Anna en Elsa!

In de Mingle Mush, kan je genieten van heerlijke gerechten en drankjes bij 15 food stands. De foodconcepten bieden je een trip over de wereld: van Oosterse stoofschotels van de TAJINE FABRIEK naar de Poolse specialiteiten van Pierogies door naar een Hawaiiaanse pokébowl van ThePokéBar. Aziatische fusion streetfood komt van Lime Leaf & Red Pepper, terwijl Het Pizzameisje de ware Italiaanse pizza voorzet en Don Brûlée het dessert verzorgt met crème brûlée donuts.

 

Bekijk hier je Hofpasvoordeel bij Minglemush

 

Gratis proefles schaatsen – De Uithof |12 januari ’19 

 

Heb jij al geschaatst deze winter en wil je graag beter leren schaatsen? Of heb je juist nog nooit geschaatst? Volg dan dit weekend gratis een proefles schaatsen bij De Uithof! Je hoeft alleen de baantoegang te betalen, maar met je Hofpas is dat natuurlijk heel voordelig als je met z’n tweeën een les volgt!

 

Bekijk hier je Hofpasvoordeel bij de Uithof.

 

Training - Mindfulnessleren |17 januari

 

Oke, de training start niet in het weekend maar juist volgende week donderdag 17 januari en volgend weekend zaterdag 19 januari. Mindfulnessleren.nl verzorgt groepstrainingen mindfulness, individuele cursussen, stilte- en verdiepingsdagen en meditatiebijeenkomsten. Mindfulness betekent: bewust aandachtig zijn in het hier en nu, op een niet (ver)oordelende manier. Dat lijkt simpel, maar blijkt vaak lastig in onze drukke levens. Door het oefenen van acceptatie, openheid, loslaten, vriendelijkheid en mildheid ontstaat ruimte om vanuit innerlijke rust te leven. Tijdens de ervaringsgerichte training volgen oefeningen, en uitleg over bijvoorbeeld stress en de wisselwerking tussen gedachten, emoties en lichamelijke gevoelens elkaar af. De oefeningen zijn gericht op effectief gebruik in het dagelijks leven. Het is een intensieve cursus, waarin deelnemers worden gestimuleerd om zelf dagelijks te oefenen.

 

Bekijk hier je Hofpasvoordeel bij Mindfunessleren