Nieuw:
Stap over en blijf genieten van voordeel
Stap over en blijf genieten van voordeel
21-09-2021 0

Miranda van Wilgen
Miranda van Wilgen
28-06-2021 0

Ga je mee wandelen ?
Ga je mee wandelen ?
09-06-2021 0

Rage Room FUN
Rage Room FUN
01-06-2021 0

Binnenhof in beeld
Binnenhof in beeld
22-05-2021 0

Weekendtips 9, 10 en 11 november

Posted by admin 08-11-2018 0 Comment(s) Artikelen & Specials,

Spent the weekend!

Whoop whoop, het is weer weekend en het belooft mooi weer te worden. Wat ga jij doen dit weekend? Ben je nog op zoek naar wat inspiratie? Wij zetten natuurlijk weer de leukste Hofpas-activiteiten en partners voor je op een rij om het weekend bij te besteden.

 

Vrijdag 9 november

 

Koopavond en lampionnenoptocht vruchtenbuurt

Op vrijdag is het koopavond in de Vruchtenbuurt en om 18:00 start ook de lampionnenoptocht vanaf het Pomonaplein. De lampionnen worden daar uitgedeeld en bij elke winkel die open is ben je welkom om een Sint Maarten-liedje te zingen. Als je erg goed je best doet krijg je misschien van de winkeliers wel een zoete beloning.  

 

Zaterdag 10 november

 

Introductie Natural Running Den Haag

Huna Outdoor organiseert een introductie Natural Running op 10 november. Wil jij kennismaken met Natural running of Barefoot running? Of juist blessure vrij hardlopen en progressie maken? Kom dan naar de Buitengewoon lopen introductiedag. Je leert opnieuw effectief en blessurevrij hardlopen. Het evenement start om 10:00 uur en je kan je aanmelden door te mailen naar hallo@buitengewoonlopen.nl. Meedoen is gratis.  

 

Bekijk hier je Hofpasvoordeel bij Huna Outdoor

 

Cool Event 

Vanaf 10 november kan je weer schaatsen bij het Kurhausplein! Zondag wordt de schaatsbaan feestelijk geopend. De schaatsbaan is overdekt dus ook met slecht weer kan je hier heerlijk schaatsen. Haal die schaatsen maar uit het vet! Heb je geen schaatsen? Dan kan je deze bij het Cool Event huren, geen probleem. De schaatsbaan is t/m 20 januari open en is elke dag geopend van 10:00 uur tot 22:00 uur.

 

Hofpasvoordeel in de buurt:


Topkapi Sense Restaurant

 

MEZZE Arabische Tapasbar

 

La Galleria Kurhausplein Scheveningen

 

Zondag 11 november

 

Sunday Tasting Session - Salon du Chocolat The Chocolate Shop

Probeer de heerlijke chocolade van The Chocolate Shop! Zondag organiseert Ray een tasting sessie bij Kaafi Coffeebar. Voor de eerste sessie zullen er allerlei bean-to-bar chocolade zijn van Ray zijn reis naar ‘Salon du Chocolat’ in Parijs. Ga mee op reis en ontdek welke speciale origines, smaken en nieuwe merken er allemaal zijn. Klik hier voor meer informatie. De kosten bedragen €3,- maar je krijgt er natuurlijk chocolade voor terug. Klik hier om je aan te melden.

 

Bekijk hier je Hofpasvoordeel bij The Chocolate Shop

 

Fijn weekend!