.

Vier internationale chocolade dag met Hofpasvoordeel

Posted by admin 11-09-2018 0 Comment(s)

Chocolate is always a good idea! Donderdag 13 september is het internationale chocolade dag! Chocolade is een van ons meest geliefde eten dat er is en dat vieren we op de dag dat Milton S. Hershey geboren werd. Hershey was een Amerikaanse banketbakker en oprichter van de Hershey Chocolate Company, welke de populaire Hershey-chocoladereep produceert.

 

Zon 470 jaar geleden werd chocolade geïntroduceerd in Europa maar inmiddels bestaan er enorm veel soorten en smaken. Brownies, koekjes, milkshakes, bonbons en wie heeft de nieuwe repen van Tony’s al geproefd?

 

Ook in Den Haag hebben we vele chocoladeliefhebbers en speciaal op deze dag zetten wij onze chocolade- Hofpaspartners voor je op een rij. Chocolade en voordeel!

 

the chocolate shop

The Chocolate Shop, exclusieve bean-to-bar chocolade. Duurzame chocolade en vaak biologisch, lactose-vrij, glutenvrij, kosher en soms veganistisch. Ook online verkrijgbaar. Hofpasvoordeel: Als welkomstcadeau ontvang je 10% korting op je eerste aankoop in de winkel. Woon je in Den Haag, dan is de verzending gratis bij aankoop in de webshop met de volgende kortingscode: 'ohohchoco'

 

Meneer Chocola, koffie lunch en patisserie in Franse sferen. Voor warme choco en brownies moet je hier zijn. Hofpasvoordeel: GRATIS croissant wanneer je een kop koffie komt drinken.

 

Chox chocolaterie, een echt walhalla voor de chocoladeliefhebber! Handgemaakte bonbons en een divers aanbod aan chocolade. Hofpasvoordeel: Bij alle soorten koffie of thee een gratis bonbon naar keuze t.w.v. €0,80-€1,00.

 

Tasty dreams, voor heerlijke chocoladetaart ben je hier van harte welkom. Hofpasvoordeel: 2 x het wisselende dagmenu inclusief 2x hoofdgerecht en 2 x een toetje van €20 voor €17,50. Alleen geldig bij afhalen op donderdag vanaf 16.00 uur. Reserveren voor woensdag 17.00 uur.

 

Sabsy cake dreams, cupcake en taarten. Bij Sabsy vind je veel lekkers. Hofpasvoordeel: Koffie, thee of espresso met een echte Chocolade Bikkel voor € 2,50 (keuze uit 10 verschillende smaken)

 

Medellin Secret, voor een kopje koffie en een bonbon ben je hier aan het juiste adres. Hofpasvoordeel: Op vertoon van je HOFPAS krijg je 5% alle huismerkkoffie vanaf 1 kilo!

 

Hop en stork, en prachtige winkel met een koffielounge waar je kan genieten van huisgemaakte patisserie, proeverij van verschillende chocolade in combinatie met een kop koffie of thee. Hofpasvoordeel: Van maandag tot en met vrijdag van 10-12 uur: koffie (espresso, cappuccino, americano) met patisserie naar keuze voor € 6,50 i.p.v. € 8,-.

 

De Lorenzo, waar je heerlijk Chocolade ijs kan eten. Hofpasvoordeel: Luikse Wafel met slagroom en een bol ijs voor € 3.50, Gratis slagroom bij 2 bollen ijs ochocolatef meer. Cappuccino met Maison Kelder gebak voor € 5.-

Dit is Waar, voor de nieuwe repen van Tony’s moet je hier zijn! Hofpasvoordeel: 10% op alles!  (behalve boeken). Alleen geldig in de winkel. 

 

 Fijne internationale chocolade-dag!

 

Ook profiteren van deze en vele andere aanbiedingen in Den Haag. Vraag de Hofpas gratis aan!