Nieuw:
Stap over en blijf genieten van voordeel
Stap over en blijf genieten van voordeel
21-09-2021 0

Miranda van Wilgen
Miranda van Wilgen
28-06-2021 0

Ga je mee wandelen ?
Ga je mee wandelen ?
09-06-2021 0

Rage Room FUN
Rage Room FUN
01-06-2021 0

Binnenhof in beeld
Binnenhof in beeld
22-05-2021 0

Vier de zomervakantie in COMM

Posted by admin 13-08-2018 0 Comment(s) Artikelen & Specials,

Stap in de wereld van communicatie bij COMM. COMM is dé verzamelplaats voor communicatie. We praten, appen, mailen, lachen en bellen zonder er bij stil te staan. Vraag jij je wel eens af hoe dat overkomt op anderen en hoe mensen honderden jaren geleden communiceerden, zonder het internet? Je ontdekt het in COMM - het vernieuwde museum voor communicatie. Naast het zien van telefonie en post van vroeger kom je er ook achter wat emoji’s écht betekenen, verstuur je buizenpost en speel je de razendsnelle game in het thema van post.

Hét uitje voor het hele gezin.

 

Tijdens de zomervakantie zijn er allerlei leuke extra’s. COMM staat vol met activiteiten die voor de zomervakantie allemaal speciaal gericht zijn op het thema ‘De groeten uit Den Haag’. Doe mee aan demonstraties, maak je eigen ansichtkaart en kom loungen in onze zomerruimte met airco! Super leuk voor kids maar ook voor (groot)ouders met hun (klein)kinderen.

Kortom, een bezoekje aan COMM is leuk én leerzaam voor jong en oud!

Wanneer? Tot 26 augustus 2018

 

Demonstraties tijdens de zomervakantie

https://www.comm.nl/wp-content/uploads/COMM11.jpg

 

1. Emoji, duidelijk! Of juist niet?

We kennen en gebruiken ze allemaal in onze dagelijkse communicatie. Maar weet jij wat ze echt betekenen? Of hebben wij er onze eigen invulling aan gegeven? Kom erachter tijdens de demonstratie door emoji’s te decoderen en te vertolken.

 

Dinsdag t/m zondag: 11.30 uur

2. Groeten uit…

Je hebt hem vast wel eens verstuurd, de ansichtkaart met daarop de tekst “Groeten uit…”. Vanuit de hele wereld wordt deze kaart verstuurd en beland op jouw deurmat. Maar weten jullie wel waar hij oorspronkelijk vandaan komt? Doe samen mee aan de quiz en kom achter de leuke feitjes en weetjes van de ansichtkaart.

 

Dinsdag t/m zondag: 14.00 uur

3. Paper Magic

Paper Magic is onze wisselexpositie over gave toepassingen van papier. Je luistert in deze demonstratie ‘Paper Magic’ niet alleen naar het verhaal over het ontstaan van de tentoonstelling, maar ook nog eens naar papier. Ja, je hoort het goed; We demonstreren namelijk de piano van papier. En alsof dat niet genoeg is ruik je ook nog eens naar papier… kom erachter hoe dat kan.

 

https://www.comm.nl/wp-content/uploads/Close-up-playing-2.jpg
Vrijdag t/m zondag: 13.00 uur

Stuur ook eens een kaartje!

In de COMM Lounge vind je leuke materialen om een kaartje mee te knutselen. In samenwerking met Stichting Jarige Job stuur jij je ansichtkaart naar een ander kind.

https://www.comm.nl/wp-content/uploads/COMM19.jpg
 

Zomer in je bol

Het museum is van 20 juli  t/m 26 augustus ondergedompeld in een zomers sfeertje. Kom een kijkje nemen in onze Newsroom op de begane grond waar je de leukste dingen te weten komt over communicatie op het strand, en lekker kan loungen op opblaasspeelgoed in de zomerse ruimte met airco.