Nieuw:
Stap over en blijf genieten van voordeel
Stap over en blijf genieten van voordeel
21-09-2021 0

Miranda van Wilgen
Miranda van Wilgen
28-06-2021 0

Ga je mee wandelen ?
Ga je mee wandelen ?
09-06-2021 0

Rage Room FUN
Rage Room FUN
01-06-2021 0

Binnenhof in beeld
Binnenhof in beeld
22-05-2021 0

Verse en gezonde afhaalmaaltijden met Hofpasvoordeel

Posted by admin 13-02-2019 0 Comment(s)

We hebben allemaal wel eens geen zin om te koken, de een wat vaker dan de ander uiteraard. Maar hoe fijn is het dat wij in Den Haag gewoon kunnen kiezen voor een verantwoorde, gezonde afhaalmaaltijd? Zo  blijven we gezond eten en hoeven we niet te koken, ideaal!

Alleen waar in Den Haag  kan je eigenlijk allemaal terecht voor een verse, gezonde afhaalmaaltijd? Wij van de Hofpas zetten ze voor je op een rij. En natuurlijk kan je hier met je Hofpas terecht.

 

Gezonde afhaalmaaltijden met korting

  1. Karsten & Kuiper

Karsten & Kuiper biedt wekelijks wisselende gerechten vanaf € 7,75. Je kunt altijd kiezen tussen vegetarisch gerecht, vis- en vleesgerechten. Alles is vers en ter plekke bereid.

Bekijk je Hofpasvoordeel

Adres: Van Diemenstraat 132, 2518 VG Den Haag

Afhaalmaaltijd Karsten Kuiper

  1. Menu-thuis

Puur, vers en eerlijk zijn de ingrediënten waar ze mee koken. Lekker en gezond eten is het resultaat. Heerlijke, gezonde gerechten en je hoeft ze alleen nog maar thuis op te warmen. Kant-en-klare-maaltijden maar dan gezond en vers! 

Bekijk je Hofpasvoordeel

Adres: Piet Heinstraat 82a, 2518 CK Den Haag

 

  1. De Maaltijd Express

Elke week bezorgen ze dagverse maaltijden op maandag, woensdag en vrijdag. Je kan kiezen uit een wisselend weekmenu. Op woensdag of donderdag kan je ook kiezen uit een internationaal alternatief, denk hierbij aan Aziatische of Mediterrane gerechten. Buiten de 1-persoons altijd verse maaltijd, introduceert De Maaltijd Express nu de vanaf 2 personen altijd verse maaltijd, de zogenaamde ‘Gezinsbox’. 

Bekijk je Hofpasvoordeel

Adres: Hildo Kroplaan38, 2552 XT Den Haag

 

  1. Jantje The Veggie Doctor

Heerlijk handgemaakte vegetarische, veganistische en gluten-vrije bezorgmaaltijden met liefde bereid in eigen keuken. Alle producten zijn zuivere producten, dus genetisch niet gemanipuleerd of gemodificeerd, no GMO, en zonder chemische toevoegingen.

Bekijk je HofpasvoordeelAfhaalmaaltijd Madal Bal

Adres: Weimarstraat 60a , 2562 HA Den Haag

 

  1. De Hollandsche Hap

Passie voor koken en de authentieke Hollandsche keuken is wat hun elke dag drijft! Kom genieten van het lekkerste dat de Hollandsche keuken te bieden heeft. Of bestel eenvoudig online en laat het gemakkelijk thuisbezorgen.

Bekijk je Hofpasvoordeel

Adres: Keizerstraat 211, 2584 BE Den Haag 

 

  1. Madal Bal

Bij Madal Bal kan je tegenwoordig dagverse biologische maaltijden krijgen om thuis op te warmen. Elke dag is er keuze uit twee originele recepten, zowel van eigen bodem als uit de wereldkeuken. De maaltijden zijn vegetarisch met een veganistisch of glutenvrije optie. Gezond, gevarieerd en lekker! 

Bekijk je Hofpasvoordeel

Adres: Denneweg 126 b, 2512 CL Den Haag

 

  1. Sante, de mediterraanse traiteur

Heerlijke maaltijden, broodjes en salades uit de mediteraanse keuken. Of het nu gaat om Moussaka of Köfte een heerlijke couscoussalade of een broodje Mediteraanse tonijnslade, je bent hier aan het juiste adres. 

Bekijk je Hofpasvoordeel

Adres: Prinses Mariannelaan 235, 2275 BG Den Haag

 

Afhaalmaaltijd Sante Mediterraans eten

  1. Da Lina Little Italy

 

Bij Lina wordt uitsluitend gewerkt met dagverse producten, het aanbod kan dan ook soms wisselen. Je kan de hele dag terecht voor ontbijt tot diner, van vers belegde broodjes (panini) tot een heerlijk stuk taart (dolci) of een Italian High tea. Of alleen even een lekkere esppresso? Het kan allemaal! Lina maakt dagelijks een verse soep en een aantal verschillende pastagerechten, deze zijn ook mee te nemen.

Bekijk je Hofpasvoordeel

Adres: Noordeinde 119, 2514 GE Den Haag

 

Eet smakelijk!