Nieuw:
Stap over en blijf genieten van voordeel
Stap over en blijf genieten van voordeel
21-09-2021 0

Miranda van Wilgen
Miranda van Wilgen
28-06-2021 0

Ga je mee wandelen ?
Ga je mee wandelen ?
09-06-2021 0

Rage Room FUN
Rage Room FUN
01-06-2021 0

Binnenhof in beeld
Binnenhof in beeld
22-05-2021 0

Vaderdagcadeau-tips

Posted by admin 13-06-2019 0 Comment(s) Artikelen & Specials,

Vaderdag

Op zoek naar een leuk cadeau voor je vader? Wij zetten de leukste Vaderdagcadeaus van onze Hofpaspartners voor je op een rij.

 

 1. Eiber Bier, Biertje? Is jouw vader een echte bierliefhebber? Dan moet hij echt eens dit Haagse biertje geprobeerd hebben. Elk biertje wat ze brouwen verwijst naar een stukje Den Haag, zowel uit het heden als het verleden. Bekijk het Hofpasvoordeel. 
   
 2. Parkpop, beleef het ultieme zomergevoel in het Zuiderpark en geniet van de beste muziek. Of je vader nou uitbundig wil grooven of fanatiek wil rocken, bij Parkpop Saturday Night kan het allemaal! Bekijk hier het mega voordeel.
   
 3. Wowzone, houdt jouw vader van actie en sensatie? Geef hem dan een leuk uitje! Daag hem uit voor een potje lasergamen of kijk wie als eerste kan ontsnappen uit de escaperoom. Ontdek hier het Hofpasvoordeel.
   
 4. La Mesa, is jouw vader de BBQ-king van de hele buurt? Bij La Mesa vindt je duurzame en kwalitatieve kookbenodigdheden, leuke keukengadgets maar ook olie, azijn, kruiden, enz. Dus voor een mooi BBQ-cadeau moet je hier zijn. Misschien wordt hij met zijn nieuwe apparatuur wel de BBQ-king van de hele wijk! Bekijk hier het voordeel.
   
 5. Bodywearstore, biedt de beste, meest comfortabele, exclusieve, internationale herenondermode. Je vindt hier een ruim assortiment ondergoed en zwemkleding van merken als Calvin Klein, Emporio Armani, Diesel, HOM, en meer. Ontdek het Hofpasvoordeel.
   
 6. Gs & Gents, hoe gaaf als jij je vader een permanent cadeau kan geven? Bij G’s and Gents zetten ze hoogstaande tattoos voor een eerlijke prijs. Alle designs worden custom ontworpen, tenzij je natuurlijk zelf een ontwerp hebt. Bekijk hier het voordeel wat je krijgt op vertoon van je Hofpas.
   
 7. Piekie Barbier, heeft jouw vader een baard? En wil je hem een bijzonder cadeau geven? Geef hem dan een heerlijke behandeling cadeau van Piekie Barbier. Je kan hier als man terecht voor een professionele knip-, trim- of traditionele scheerbehandeling. De bijzondere barbershop brengt je terug in de tijd, oude ambacht wordt gecombineerd met technieken van nu. Klik hier voor het voordeel. 
   
 8. Papa Kitchen & Drinks, lekker samen uit eten gaan? Dat kan op Vaderdag natuurlijk niet anders dan bij Papa’s Kitchen & Drinks. Je kan hier terecht voor lunch, diner of een gezellige borrel. Ze maken met verse ingrediënten de lekkerste Italiaanse gerechten om samen te delen. Bekijk hier het voordeel op vertoon van de Hofpas.
   
 9. Renbaan Duindigt, heb je altijd al een keer naar een paardenrace gewild? Ga dan komende zondag met je vader naar Renbaan Duindigt. Zondag 16 juni vindt er namelijk weer een koers plaats en op vertoon van je Hofpas krijg je een flinke korting. Ontdek hier het voordeel.
   
 10. Batavia Boeken, snuffel tussen alle 2e handsboeken bij Batavia. Je kan hier uren rondneuzen en vindt hier hele bijzondere Nederlandse en buitenlandse literatuur. Als je vader van een goed boek houdt en graag leest moet je hier zeker even een kijkje nemen. Bekijk hier het voordeel wat je ontvangt op vertoon van je Hofpas.