Nieuw:
Stap over en blijf genieten van voordeel
Stap over en blijf genieten van voordeel
21-09-2021 0

Miranda van Wilgen
Miranda van Wilgen
28-06-2021 0

Ga je mee wandelen ?
Ga je mee wandelen ?
09-06-2021 0

Rage Room FUN
Rage Room FUN
01-06-2021 0

Binnenhof in beeld
Binnenhof in beeld
22-05-2021 0

Top 10 leukste uitjes tijdens de Voorjaarsvakantie in Den Haag

Posted by admin 22-02-2019 0 Comment(s) Artikelen & Specials,

Het voorjaar staat weer voor de deur! We hebben al een aantal prachtige dagen cadeau gekregen afgelopen week en het beloofd ook nu weer een week vol mooi weer te worden. Dat komt perfect uit want het is voorjaarsvakantie! Heerlijk samen met de kids er op uit gaan. Een kleine wintersportvakantie dicht bij huis of juist die nieuwe film in het Omniversum gaan kijken? Lekker uit eten of gewoon een dagje winkelen. In ieder geval lekker tijd om iets leuks te gaan doen! Alleen wat kan je allemaal doen tijdens de voorjaarsvakantie in Den Haag? Wij zetten de leukste uitjes voor je op een rij! Allemaal in Den Haag of omgeving en met je Hofpas ook nog eens voordelig!Avonturia voorjaarsvakantie

 

Top 10 leukste uitjes tijdens de Voorjaarsvakantie in Den Haag

 

1) Avonturia de Vogelkelder, naast een groot assortiment aan dierbenodigdheden kan je hier  ook 7 dagen per week avontuurlijke en educatieve activiteiten voor jong en oud beleven. Klik hier voor jouw voordeel.

 

2) Dakota Theater, bezoek een voorstelling in dit theater met een gevarieerd programma. Toneel, muziek (van pop en klassiek tot aan wereldmuziek), kindertheater, comedy en festivals. Klik hier voor het voordeel.

 

3) Restaurant Da Sebastiano, ga lekker uit eten! Hier kan je terecht voor echte authentieke Italiaanse maaltijden. De snelle hap maar ook voor een heerlijk uitgebreid avondje tafelen met vrienden of familie. Bekijk hier je voordeel.

 

4) Comm, ontdek de wereld van communicatie in dit museum. Een interactief museum waarbij de kinderen allerlei leuke spellen kunnen doen en ontdekken hoe we communiceren, nu en vroeger. Lees hier de review van Barbara over haar bezoek aan Comm met de kinderen en klik hier voor het voordeel.

 

5) GlowGolf Scheveningen, Glow in de dark golven, dat is gaaf! Een unieke ervaring en super leuk om samen met de kinderen of met vrienden te doen. Bekijk hier het voordeel.

 

6) Amaze Escape Rijswijk, durf jij de uitdaging aan? Denk je dat jij het mysterie op tijd kan oplossen? Heb jij een scherpe geest en kan je goed samenwerken? Dan moet je echt eens naar Amaze Escape Events om de Escape Room te doen. Bekijk hier het Hofpasvoordeel. Glofgolf scheveningen voorjaarsuitje

 

7) Hug The Tea, even een momentje voor jezelf met een heerlijke kop Matcha thee of koffie. Bij Hug The Tea kan je terecht voor heerlijke pure en biologische theeën en lekkers zoals macarons, cake, een gezonde lunch en meer. Klik hier voor het voordeel.

 

8) Midget Golf Zuiderpark, midgetgolf spelen in het park? In het Zuiderpark vindt je een midgetgolfbaan met uitdagende banen. Wie daag jij uit voor een potje? Klik hier voor het Hofpasvoordeel.  

 

9) De Uithof, geen wintersport geboekt? Hier in Den Haag kan je wintersporten dicht bij huis op echte sneeuw! Op de 211 meter lange baan kan je gegarandeerd sneeuwpret beleven. Bekijk hier het voordeel.

 

10) Wandeltour Rondje Den Haag, wandel door de Haagse straten en ontdek wat deze mooie stad allemaal te bieden heeft. Bekijk hier het Hofpasvoordeel.

 

 

Fijne vakantie en veel plezier!