.

Tip: Vaderdagcadeaus

Posted by admin 13-06-2018 0 Comment(s) Tips,

Zondag is het weer Vaderdag! Tijd om alle vaders in het zonnetje te zetten.
Op zoek naar een leuk cadeau voor je vader? Wij zetten de leukste Vaderdagcadeaus van onze Hofpaspartners voor je op een rij. vaderdag hart beach


1)    Brasserie Ock – Bij Brasserie Ock geven ze een Stoere Mannen BBQ! Heerlijke sateetjes, worstjes, hamburgers en nog veel meer. En natuurlijk is er voor alle vaders een kleine verrassing! Prijs €22,50 voor volwassenen en €11,25 voor kinderen. Zondag is er van 16:00 tot 18:00 ook live muziek van ‘Rode Roses’. 


2)    Oppas Madelief – Natuurlijk vindt Oppas Madelief Vaderdag super belangrijk. 


3)    Systemisch bekeken – Een mooi moment om even stil te staan bij de vader die je het leven gaf. Geef eens iets anders cadeau; een Familieworkshop. Een bijzondere ervaring waarbij je kan kiezen uit verschillende elementen waaronder: familieopstelling, oefening in je eigen plaats innemen, oefening in nemen en geven en nog veel meer.


4)    Hart Beach – Dads Surfday! Surfen, beach battle-en en heerlijke verse pizza’s eten. Een super leuk cadeau voor de sportieve pappa’s. 


5)    De Goudshop – Natuurlijk mag een prachtig sieraad niet missen in dit lijstje. Bij de Goudshop hebben ze mooie en stoere sieraden, die je vader prachtig zullen staan.


6)    De Waterreus – Verras je vader met een heerlijk uitgebreid Vaderdagontbijt van de Waterreus. Eitje, broodjes, pannenkoeken, bacon, diverse soorten beleg (zoet en hartig), verse vis en nog veel meer. Ontbijten bij De Waterreus is echt een feestje!


7)    Alexanderhoeve Zoetermeer Meerzicht – Op zoek naar een lekker cadeau waar je vader sowieso blij mee gaat zijn? Bij Alexanderhoeve verkopen ze Geuszbier in een leuke geschenkverpakking.


8)    Carlton Beach – Voor Vaderdag hebben zij een heerlijk lunchbuffet klaar staan om samen van te smullen. Lekkere belegde broodjes, diverse kazen en vleeswaren, soep en nog veel meer. En elke vader krijgt een heerlijk koud en verfrissend Kwak biertje van het huis.

 

Ook profiteren bij deze en circa 600 andere partners in de regio Den Haag. Vraag de pas dan gratis aan!