Nieuw:
Stap over en blijf genieten van voordeel
Stap over en blijf genieten van voordeel
21-09-2021 0

Miranda van Wilgen
Miranda van Wilgen
28-06-2021 0

Ga je mee wandelen ?
Ga je mee wandelen ?
09-06-2021 0

Rage Room FUN
Rage Room FUN
01-06-2021 0

Binnenhof in beeld
Binnenhof in beeld
22-05-2021 0

Review Omniversum, Wilde praktijken in onze achtertuin...

Posted by admin 18-02-2019 0 Comment(s) Reviews,

Wilde praktijken in onze achtertuin...

 

Er vaker op uit trekken dat roepen ze nu niet alleen meer bij de Hofpas, ook bij het Ominversum draait er op dit moment Backyard Wilderness, dat daar helemaal op aansluit. Deze heerlijke film over het wilde leven in onze eigen "achtertuin" motiveert ons om de wereld dichtbij huis met andere ogen te bekijken. Het laat in een tijdsverstek van zeg 45 minuten de 4 seizoenen zien hoe de dieren om ons heen zich gedragen en dan natuurlijk geen hyena's en wilde olifanten, nee gewoon, de eendjes, herten, salamanders, kikkers, muizen en andere vrolijke vogels uit de buurt. Backjard Wilderness Omniversum Hofpas

 

Geweldig groot in beeld gebracht en goed gefilmd waardoor het net leek dat de herten aan ons zaten te snuffelen en je echt als een Niels Holgersson op de rug van een vrolijke gans zat.

 

Dan realiseer je je ook hoe bijzonder ons eigen Omniversum is, dat als een van de weinige IMAX Dome bioscopen op deze wereld je helemaal meesleept in het avontuur. Ondanks dat ik een hele gezellige middag met mijn dochtertje van 4 heb gehad, adviseer ik de door biologie geïnspireerde en toekomstige boswachtertjes vanaf een jaar of 6 / 7 hiermee naartoe te nemen. Zij zullen de middag van hun leven hebben en natuurlijk alle andere mensen die nieuwsgierig zijn welke dieren ook in drukke ontboste gebieden hun weg weten te vinden en heel dichtbij een geweldig leven hebben.

 

Bekijk je Hofpasvoordeel bij het Omniversum

 

Veel plezier alvast! X Ruby en Graziella

 

Review omniversum