Pinksteren Den Haag: Activiteiten, tips en extra Hofpasvoordeel

Posted by admin 16-05-2018 0 Comment(s)

De Pinksterdagen staan weer voor de deur. Tijd dus om extra lang weekend te vieren en er heerlijk op uit te gaan. En aan de weersverwachtingen te zien, doen we dat met korte mouwen en een zonnebril op.
 

Den Haag staat bol van de activiteiten. Of je nou wilt struinen, shoppen, klussen of eten; er is van alles te doen. Bekijk hieronder het overzicht van evenementen, tips en Hofpas-partners, waar je terecht kan voor extra Pinkstervoordeel.
 

Het Pinkster Lentebierfestival

Na 4 succesvolle edities van het Winterbierfestival, organiseert Café-Restaurant Rootz voor het eerst het Lentebierfestival. Met 75 prachtige (lente)bieren van de tap door 15 verschillende brouwerijen en leveranciers, zal er in kleine proefglaasjes een gigantisch aanbod aan lentebieren te proeven zijn! Naast bier zijn er verschillende foodstands en live muziek.
 

Haagse Wereld Hapjes 2018

Het lange Voorhout staat van 18 tot 21 mei in het teken van dit culinaire festijn. Geniet hier van eten, drinken, muziek, entertainment en heel veel gezelligheid! Met gerechten uit o.a. de Engelse, Spaanse, Arabische, Aziatische & Amerikaanse keuken, vertegenwoordigen de deelnemers alle hoeken uit de wereld. Hofpas partner Soeboer (Indonesisch restaurant) is er ook te vinden.
 

Proef De Wijk - Zeeheldenkwartier

Tijdens de zesde editie van Proef De Wijk (19 mei, 13:00 – 22:00) neemt het Zeeheldenkwartier je mee op culinaire ontdekkingsreis. Alle restaurants en lunchrooms serveren namelijk samples uit hun eigen keuken. Scoor een complete maaltijd bij elkaar en proef de diversiteit van de wijk. Bij deelnemers en Hofpas partners Pim’s Coffee en Kartsen & Kuiper kan je tevens terecht voor extra voordeel.

 

Foodfeest Hoeve Biesland Delfgauw

De zon op je wangen, het groene gras tussen je tenen, loeiende koeien, dansende weidevogels, leuke muziek en lekker eten. Op 2e pinksterdag van 10:00 tot 18:00 organiseert Hoeve Biesland een Foodfeest in de weilanden van onze polder! Een relaxed en leuk festival, dat voor de vierde keer georganiseerd wordt.


 

Salt Market Scheveningen

Zondag 20 mei is het weer tijd voor de “Boulevard Edition” van het populaire Salt Market op De Pier in Scheveningen. Een gratis evenement, voor jong en oud, aan de kust, met een heerlijke vakantie sfeer. Wat wil je nog meer? Geniet op deze lifestyle market van diverse vintage- en designproducten, hippe en unieke producten, food & drinks en live muziek.

 

 

Korzo Theater

Korzo staat bekend als een avontuurlijk podium voor jonge, getalenteerde artiesten in het oude stadshart van Den Haag. Zaterdag 19 mei vindt de voorstelling van Footnotes (for Crippled Symmetry) plaats: "een subtiel verschuivend samenspel van dans, klank en ruimte".
 

Hofpas Pinkstervoordeel: 25% korting op Footnotes (for Crippled Symmetry) van Keren Levi op 19 mei

 

Fletcher Hotel leidschendam

Genieten van een heerlijke Pinksterbrunch? Kom tijdens Pinksteren naar het Fletcher Hotel-Restaurant Leidschendam en maak er een gezellig uitje van met de hele familie. Dit smakelijke brunchbuffet biedt voor ieder wat wils en wordt afgesloten met een heerlijk dessertbuffet. Voor de kinderen is er entertainment aanwezig.
 

Hofpas Pinkstervoordeel: op 20 en 21 mei een Pinksterbrunch voor €19,50 i.p.v. €24,50!

 

Ik gids u door Den Haag - Art Nouveau & Art Deco

In de binnenstad van Den Haag vind je veel prachtige Art Nouveau en Art Deco gebouwen. Ga mee op een speciale wandeling en bekijk de bijzondere gevels en interessante details. Stadsgids Jacqueline Alders vertelt je het verhaal dat bij deze panden hoort.
 

Hofpas Pinkstervoordeel: korting van €4,- op de stadswandeling Art Nouveau & Art Deco op zaterdag 19 mei

 

EcoCoatings

Duurzame verf is tegenwoordig kwalitatief net zo goed of zelfs beter dan de synthetische variant. Echter is het voor de consument vaak lastig te bestellen.  Met veel plezier, deskundigheid en enthousiasme brengt Ecocoatings hier verandering in.
 

Hofpas Pinkstervoordeel: 50% korting alle watergedragen hoogglans verf van Copperant*

 

Center Wonen

Op zoek naar een mooie aankleding voor de ramen? Laat je dan adviseren en inspireren door de deskundigheid van Center Wonen. Center Wonen is een gerenommeerd bedrijf en gespecialiseerd in vloeren en raamdecoratie.
 

Hofpas Pinkstervoordeel: 15% korting op alle huismerk raamdecoratie

 

 

Ringfoto Focus

Voor echt goede pasfoto’s moet je bij Ringfoto Focus zijn. Geschikt voor alle officiële documenten en met goedkeuringsgarantie.

Bij Ringfoto op de Thomsonlaan vind je werkelijk alles op het gebied van (digitale) fotografie. 


Hofpas Pinkstervoordeel: 4 euro korting op een set professionele pasfoto’s, geschikt voor:
- Paspoort,
- Rijbewijs
- en ID kaart.

 

De Goudshop Juweliers

De Goudshop is een zeer ervaren, vertrouwde partij in Den Haag voor particuliere in- en verkoop van vooral gouden en zilveren sieraden.
 

Hofpas Pinkstervoordeel:

-    20% korting op alle vintage gouden colliers & armbanden
-    35% korting op alle vintage zilveren ringen en armbanden

 

Curves Scheveningen

Vitaler, gezonder en krachtiger in slechts 30 minuten! Het Curves programma is speciaal ontwikkeld voor vrouwen.

Het unieke fitnessconcept verlaagt je vetpercentage en maakt je spieren en botten sterker.


Hofpas Pinkstervoordeel: 30 dagen voor slechts €30,-